Purtătorul de cuvânt al lui IOHANNIS,Tatiana Niculescu Bran, și-a șters contul de Facebook

de:
12 dec. 2014
0 Afișari
Purtătorul de cuvânt al lui IOHANNIS,Tatiana Niculescu Bran, și-a șters contul de Facebook

Ulterior, Tatiana Niculescu şi-a închis contul de pe reţeaua de socializare. Pe 8 decembrie, fosta jurnalistă scria pe Facebook că a acceptat oferta de a lucra la Cotroceni, potrivit B1 Tv.

„Preşedintele ales al României, dl. Klaus Iohannis, mi-a propus să-i fiu purtător de cuvânt şi consilier de comunicare. Sunt onorată că s-a gândit la mine. Las deoparte cartea pe care mă apucasem s-o scriu şi devin, aşadar, din purtătoare de cuvinte, purtătoare de cuvânt”, scria Tatiana Niculescu Bran la momentul respespectiv. La scurt timp, ştirea era confirmată şi de către preşedintele ales.

„Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul meu de cuvânt ca Președinte al României, începând cu data de 21 decembrie. Lista integrală a echipei care mă va însoți la Cotroceni va fi dată publicității săptămâna viitoare”, anunţa în aceeaşi zi Klaus Iohannis.

Ciudat este că la 3 zile după, Tatiana Niculescu Bran a şters postarea în care anunţa că va lucra la Cotroceni. Ulterior, fosta jurnalistă a ales să îşi închidă şi contul de pe reţeaua de socializare.

Tatiana Niculescu Bran a absolvit Facultatea de Litere a Universitãþii din Bucureşti şi a lucrat în trecut la BBC România. Aceasta a publicat şi mai multe cãrţi printre care şi „Spovedanie la Tanacu”, volum care a inspirat filmul „Dupã dealuri” regizat de Cristian Mungiu.

Cookies