ARHIVA B365

Purtătorul de cuvânt al Guvernului: „Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi”

„Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”, a comentat el. Ziarul Gândul îl somează public pe purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, să spună exact cine este jurnalistul Gândul la care se referă şi care este motivul exact pentru care îl atacă. Totodată, ziarul Gândul consideră că limbajul folosit de purtătorul de cuvânt al Guvernului se constituie într-un derapaj inadmisibil pentru funcţia publică pe care acesta o deţine, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, s-a lansat într-un atac dur la adresa jurnaliştilor. Dând exemplul unui ziarist Gândul, pe care nu-l numeşte însă, Palada susţine într-o postare pe Facebook, că l-a „executat electric cu plăcere” pe acesta pe motiv că „făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină”

„Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar inainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”, este postarea integrală de pe Facebook a purtătorului de cuvânt al Guvernului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button