Pungi cu droguri, găsite de căutătorii de comori în Pădurea Băneasa, la doi pași de Academia de Poliție. Este căutat traficantul

20 ian. 2023
230 Afișari
Pungi cu droguri, găsite de căutătorii de comori în Pădurea Băneasa, la doi pași de Academia de Poliție. Este căutat traficantul
Pungi cu droguri, găsite de căutătorii de comori în Pădurea Băneasa, la doi pași de Academia de Poliție. Este căutat traficantul. Imagine simbol: Unsplash

În Pădurea Băneasa au fost găsite recent, de către căutătorii de comori, pungi cu droguri. Pungile au fost găsite chiar lângă Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza.

Poliția a fost anunțată de către căutătorii de comori, printr-un apel la numărul de urgență 112. Oamenii au menționat că au găsit câteva pachete suspecte lângă Academia de Poliție. Oamenii legii s-au gândit că e posibil să fie vorba despre trafic de droguri.

Cum au găsit căutătorii de comori pungile cu droguri

Reporterul TVR, Marius Popescu a povestit cum au fost găsite pungile cu substanțe interzise:

Pasionații de istorie căutau antichități în Pădurea Băneasa cu un de detector de metale. La un moment dat, aparatul a început să indice că în pământ se află ceva. Au săpat și au găsit câteva ambalaje cu mâncare pentru câini.

Ambalajele drogurilor conțineau folie de aluminiu, ceea ce a făcut aparatul să se declanșeze. Cei care căutau comori nu credeau că în pungi se aflau substanțe ilegale, așa că le-au desfăcut. Surprinzător, acolo se aflau 6 pungi cu sute de pastile roz, cel mai probabil ecstasy.

Detectoriștii nu știau ce conțin cele ceva pachete găsite în pământ, așa că le-au desfăcut. Spre surprinderea lor, au văzut că era vorba de 6 pungi care conțineau sute de pastile de culoare roz, inscripționate cu numele unei băuturi energizante, declară TVR.

Descoperirea făcută a fost șocantă, fapt care a făcut pasionații de antichități să sune la poliție.

Polițiștii au fost uimiți de cele găsite, fiind o captură importantă, de sute de pastile. Acum, traficantul care și-a ascuns substanțele ilegale în pădure este căutat de către polițiști.

TVR anunță și că pastilele găsite aveau sigle similare cu cele capturate și în alte state europene, dar și în America de Nord.

Pastile cu sigle asemănătoare cu cele găsite în pădure au fost capturate în divere state europene și în America de Nord.

Te-ar putea interesa și:

Cookies