Punctele termice din Sectorul 3, transformate în tablouri. Din clădiri gri au devenit artă între blocuri

08 apr. 2023
1499 Afișari
Punctele termice din Sectorul 3, transformate în tablouri. Din clădiri gri au devenit artă între blocuri
Punctele termice din Sectorul 3, transformate în tablouri. Din clădiri gri au devenit artă între blocuri | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectroului 3

Mai multe puncte termice din Sectorul 3 au fost înfrumusețate cu ajutorul artiștilor talentați care le-au umplut ce culoare și de picturi impresionante.

Primăria Sectorului 3 a publicat mai multe poze în care poate fi admirată „arta dintre blocuri”.

Puncte termice din Sectorul 3, transformate în tablouri

Cu ocazia venirii primăverii în București, Primăria Sectorului 3 a decis să înfrumusețeze punctele termice din aria administrată. Erau clădiri gri și fără viață, aflate pe străzile și printre blocurile Sectorului.

Acestea au fost pictate de artiștii din cadrul administrației publice, iar rezultatele finale sunt spectaculoase. Primăria Sectorului 3 a transmis următorul mesaj:

Noi cei din Sectorul 3 știm să întâmpinăm primăvara așa cum se cuvine.

Așa că pictorii noștri talentați, angajați ai Primăriei Sectorului 3, pentru că nu puteau rămâne mai prejos, au combinat culorile cu imaginația, iar rezultatul rămâne la aprecierea dumneavoastră.

Iată fotografiile cu punctele termice ce au fost pictate:

Punctele termice pictate din Sectorul 3
Punctele termice pictate din Sectorul 3 | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 3
Punctele termice pictate din Sectorul 3
Punctele termice pictate din Sectorul 3 | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 3

Astfel de picturi au fost realizate și în Sectorul 2

Anul trecut, numeroase centrale termice din Sectorul 2 au fost pictate de artiști talentați. În perioada 10 – 16 octombrie 2022 a avut loc cea de-a doua ediție a festivalului Outline Streetart. În cadrul acestuia 9 centrale termice și 2 gang-uri din Sectorul 2 au fost ornate cu picturi murale inedite, realizate de artiști urbani.

Un total de 20 de tineri artiști și-au arătat talentul pentru a înfrumuseța clădirile gri și ponosite și transformându-le în construcții demne de fotografiat.

Fiecare pictor a realizat lucrări în propriul său stil, plecând de la tema ARTOGETHER.

Evenimentul Outline Streetart, a fost finanțat de Primăria Sectorului 2 și organizat de Asociația E.D.I.T și Sweet Damage Crew. În cadrul acestuia au fost realizate, în 2022, un total de 15 picturi murate în Capitală.

Cookies