Punctele tale slabe in functie de zodie

de:
11 dec. 2017
84 Afișari
Punctele tale slabe in functie de zodie

Care sunt punctele slabe in functie de zodie?

In zodiac nu exista niciun nativ care sa nu aiba puncte slabe. Studiind un horoscop 2018 se pot descoperi punctele slabe accentuate in anul ce va urma, insa constientizarea tuturor acestor puncte slabe se poate descoperi in zodiac, care conform celor de la horoscop.onlines.ro spune asa:

Punctele slabe ale berbecului

Berbecii sunt nativi curajosi, caracterizati de naturalete si de fler. Acestia duc la bun sfarsit foarte multe lucruri si se dovedesc extrem de eficienti. Punctul slab al berbecului este faptul ca nu are capacitatea de a-si constientiza partea sensibila. De asemenea, un punct slab extrem de frustrant pentru fiecare berbec este faptul ca actioneaza inainte de a gandi.

Punctele slabe ale taurului

Taurii contureaza si ei mai multe puncte slabe. Cel mai mare este posesivitatea, care poate sa fie coplesitoare intr-o relatie. De asemenea, nativii din zodia taur isi pierd rapid cumpatul si pot fi extrem de ranchiunosi.

Multi tauri pot fi caracterizati si de lene, insa nu este cel mai mare defect. Mai degraba, lenea este ocazionala.

Partea buna este ca sunt foarte senzuali si atunci cand nu ajung la extreme se dovedesc a fi foarte placuti.

Punctele slabe ale gemenilor

Cei care intra in contact cu gemenii descopera o zodie extrem de schimbatoare. Un nativ din aceasta zodie este cand bun, cand rau, cand vesel, cand trist. Practic, poate sa treaca de la o stare la alta intr-un mod rapid si socant pentru privitor.

Punctul forte al gemenilor este faptul ca sunt atragatori si sunt indragiti de toata lumea. De regula, sunt sufletul petrecerii, insa acest lucru poate sa fie si un defect, in conditiile in care au momente in care au nevoie de liniste, iar cei din jur nu inteleg acest lucru.

Punctele slabe ale racului

Racul este un semn de apa care se remarca prin sensibilitate. Acesta rezoneaza foarte bine cu lumea sentimentelor, ceea ce poate sa fie un punct foarte slab, deoarece are momente in care devine mult prea sensibil. Racii au o stare de spirit schimbatoare si sunt vulnerabili.

Chiar daca personalitatea racului nu ii deranjeaza pe cei din jur, poate sa fie destructiva pentru propria persoana, deoarece sensibilitatea il poate impiedica sa isi urmeze propriile interese.

Punctele slabe ale leului

Leul este un semn zodiacal glorios. Puterea sa este cea care il caracterizeaza iar imaginea din exterior il arata drept o persoana invincibila. Chiar daca ii stapaneste cu usurinta pe cei din jur, leul poate sa dea gres urmarindu-si doar propriile lui interese. Nu are capacitatea de a analiza in detaliu o situatie, ceea ce lasa loc de greseli.

De asemenea, un alt punct slab al leului este faptul ca are un ego foarte puternic si asteapta mereu confirmari din partea celor din jur.

Punctele slabe ale Fecioarei

Fecioarele sunt persoane calme si practice. Acestea sunt dispuse sa ii ajute pe cei din jur si au mereu intentii bune. Chiar daca fecioarele nu au forte multe defecte, se evidentiaza neajunsul de a fi extrem de tipicare. Pentru a le face pe plac persoanelor la care tin, acestea sunt capabile sa faca sacrificii uriase, ce poate lasa loc de speculatii din partea celor din jur.

Daca ajung sa aiba un anturaj in care au 100% incredere, fecioarele sunt persoane extrem de fericite.

Punctele slabe ale Balantei

Horoscopuil spune ca balanta este o zodie echilibrata, insa chiar acest echilibru poate sa reprezinte o problema. Atunci cand apar presiuni, balantele fac tot felul de compromisuri, ceea ce le poate aduce in dezavantaj.

De multe ori, acest semn zodiacal este mult prea dedicat scopului pe care il are, ceea ce il face sa scoata toate armele si sa lupte cu toata daruirea.

Un alt punct mai slab al balantei este faptul ca este mereu in cautarea aprobarii din partea celor din jur.

Punctele slabe ale scorpionului

Scorpionul este unul dintre semnele zodiacale misterioase din zodiac. Misterul nu este unul extrem de atractiv, ceea ce face aceasta zodie din horoscop sa nu se bucure de o popularitate foarte mare.

Punctul slab pe care il are si care il impiedica sa isi faca prieteni este faptul ca are o amabilitate inselatoare. Cu toate astea, in momentele importante este foarte sincer, asadar, odata ce este cunoscut foarte bine este un prieten de nadejde.

Puncte slabe ale sagetatorului

Energic si spiritual, sagetatorul este un semn zodiacal care se remarca prin entuziasm ori de cate ori este intr-un grup. Marele defect pe care il are aceasta zodie extrem de placuta este faptul ca viseaza foarte mult si pune destul de putine in practica. Acest lucru este cauzat de faptul ca nu ii place sa intre in detalii. Atunci cand are un plan, vede doar elementele de ansamblu, evitand detaliile.

Puncte slabe ale capricornului

Capricornii se remarca prin faptul ca sunt prudenti, rabdatori si ordonati. De asemenea, sunt extrem de ambitiosi, putand fi declarati cea mai ambitioasa zodie, iar acest lucru se poate dovedi citind chiar si un horoscop zilnic. Marele defect al acestei zodii este faptul ca analizeaza o situatie de foarte multe ori, fiindu-i frica sa ia decizii. Fiindu-i frica de riscuri, are nesansa de a bate pasul pe loc.

Puncte slabe ale varsatorului

Varsatorii sunt persoane bune. Acestia se remarca prin generozitate, printr-un spirit umanitar si prin idealism. Planurile acestei zodii sunt intotdeauna mari si de foarte multe ori acestea sunt duse la bun sfarsit.

Din pacate, varsatorii se detaseaza mult prea usor de lucrurile marunte si in acelasi timp se detaseaza de oamenii din jur, ceea ce poate sa fie o problema destul de mare.

Punctele slabe ale pestilor

Pestii au mereu tendinta de a trage in mai multe directii, ceea ce ii face neproductivi. Faptul ca sunt tentati sa faca mai multe lucruri in acelasi timp ii face extrem de vulnerabili in fata persoanelor rau intentionate.

De cele mai multe ori, atunci cand castiga ceva, pestii pierd pe alta parte.

 

Cookies