ȘTIRI

Distracții gratis la Terra Park pentru fiecare carte donată copiilor orfani

În perioada 17 – 30 septembrie, copiii, tinerii şi părinţii sunt aşteptaţi la Terra Park să doneze o carte care nu le mai foloseşte pentru un copil dintr-un centru de plasament din Bucureşti.

Pornind de zicala „ai carte, ai parte”, Terra Park îi aşteaptă pe clienţi să susţină educaţia copiilor orfani sau a celor cu o situaţie materială precară, prin donarea unei cărţi. Toţi cei care vin la parcul de distracţii din vestul Capitalei cu o carte de care nu mai au voie primesc puncte bonus pentru a testa echipamentele de distracţie de la Terra Park. Promoţia se aplică în limita a 10 puncte bonus de persoană.

„Fiecare copil are dreptul sa râdă, să se simta bine, la fel cum are dreptul la educaţie. Prin această campanie ne dorim să îmbinăm într-un mod cât mai plăcut distracţia cu educaţia, dar şi să atragem atenţia asupra unui vechi proverb: „Ai carte, ai parte!”. Este o campanie în care am pus o bucăţică de suflet şi multe speranţe. Speranţa că vom avea mai multa atenţie şi grijă de copiii abandonaţi, speranţa că ei îşi vor putea clădi un viitor bun şi speranţa că vom putea aduce un zâmbet pe chipurile lor”, a declarat Nicole Toma, director de marketing la Terra Park.

Cărţile donate vor fi strânse la Terra Park, iar la finalul campaniei vor fi împărţite de Asociaţia „Zâmbet şi Suflet” în centrele de plasament din Bucureşti. De asemenea, pe toata perioada campaniei, copiii din centrele de plasament din Sectorul 6 îşi vor putea petrece câteva ore testând echipamentele din Terra Park, iar cei cu rezultate bune la învăţătură vor avea parte de multe alte surprize.

Cărţile pot fi donate la Terra Park în perioada 17 -30 septembrie, în timpul orelor de funcţionare a parcului de distracţii.

Primul parc tematic de distracții din Romania, Terra Park, situat pe Bd. Timişoara din Capitală, între mall-urile AFI Palace Cotroceni şi Plaza, este deschis de luni până joi între orele 16.00 – 21.00, vinerea de la 14.00 la 22.00 şi în week-end, în intervalul orar 10.00 – 22.00.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button