Puiu Haşotti, liderul senatorilor PNL: Homosexualii sunt „doar nişte oameni bolnavi”

de:
14 apr. 2013
0 Afișari
Puiu Haşotti, liderul senatorilor PNL: Homosexualii sunt

„Domnul deputat Remus Cernea se dovedeşte un extravagant, ca să folosesc un cuvânt liniştit. Eu nu am absolut nimic să le reproşez homosexualilor, îi consider doar nişte oameni bolnavi. Homosexualitatea nu este o stare firească, nu este o relaţie naturală, motiv pentru care, după părerea mea, nu are absolut nicio şansă”, a declarat Puiu Haşotti pentru Ştirile ProTV, întrebat despre iniţiativa lui Cernea privind reglementarea parteneriatului civil între persoane de acelaşi sex.

Preşedintele CNCD, Csaba Ferenc Asztalos, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că instituţia pe care o conduce nu a primit deocamdată vreo sesizare privind declaraţiile despre homosexuali ale senatorului Puiu Haşotti şi că nu se poate antepronunţa legat de acestea. „Nu am primit nimic în legătură cu respectivele afirmaţii, astfel că nu le pot comenta, pentru că asta ar însemna să mă antepronunţ”, a spus preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), informează Realitatea.net..

Remus Cernea a anunţat, vineri, că vrea să iniţieze un proiect de lege pentru reglementarea parteneriatului civil între heterosexuali şi între persoanele de acelaşi sex, susţinând că acest model este aplicat în mai multe ţări europene. 

Cookies