PSD renunță, la rândul său, la mitingul de vineri de la Palatul Parlamentului

de:
11 iun. 2015
1 Afișari
PSD renunță, la rândul său, la mitingul de vineri de la Palatul Parlamentului

„Ne-am gândit că în momentul în care Opoziţia a anunţat că renunţ la miting putem face şi noi un gest similar, iar moţiunea de cenzură să se dezbată în Parlament”, a declarat Gabriela Firea la Realitatea TV.

La rândul său, liderul PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, pe Facebook, că va discuta cu toţi colegii săi din Coaliţie şi le va propune să amâne, de asemenea, mitingul PSD programat pentru vineri, în Parcul Izvor.

Miercuri după-amiază, copreşedintele PNL Vasile Blaga a anunţat, în urma şedinţei Biroului Permanent Naţional al PNL, că formaţiunea renunţă la lanţul uman care ar fi urmat să fie organizat vineri la Palatul Parlamentului, în condiţiile în care în aceeaşi zi, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc PMB aprobat şi un miting al PSD, acesta adăugând că liberalii nu vor să fie parte la manifestaţii ca în anii ’90.

PNL primise de la Primăria Capitalei autorizaţie pentru organizarea unui miting la Palatul Parlamentului, vineri, când Parlamentul va dezbate moţiunea de cenzură a liberalilor.

Cookies