PSD va depune moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, în cazul bebeluşilor de la Marie Curie

de:
17 feb. 2016
0 Afișari
PSD va depune moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii, în cazul bebeluşilor de la Marie Curie

UPDATE Parlamentarii PSD vor depune o moțiune simplă pe sănătate, a decis miercuri Biroul Permanent Național al partidului, reunit la Palatul Parlamentului.

„L-am însărcinat pe dl Nicolae Bănicioiu să analizeze rapid, până mâine, oportunitatea depunerii unei moțiuni simple pe sănătate având în vedere tragediile cu care ne-am confruntat în ultimele zile„, a declarat președintele social-democraților, Liviu Dragnea, la finalul reuniunii, adăugând că joi va fi finalizat textul.

De asemenea, PSD ia în calcul depunerea a două moțiuni simple — pe mediu și pe fonduri europene. 

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.

PSD intenţionează să ceară demisia ministrului Patriciu Achimaş-Cadariu, social-democraţii apreciind că responsabilii cu gestionarea crizei bebeluşilor cu sindrom hemolitic-uremic s-au jucat cu vieţile copiilor, scrie romaniatv.net.

Raport privind situaţia bebeluşilor de la Marie Curie, prezentat miercuri în Parlament

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, urmează să se prezinte miercuri la Comisia de sănătate din Parlament unde a fost invitat să prezinte un raport privind situaţia copiilor din judeţele Argeş şi Dolj internaţi la Spitalul „Marie Curie” din Capitală.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, declara marți că are încredere din ce în ce mai puțină în Guvernul Cioloş şi că „moțiuni simple sunt din ce în ce mai aproape de realizare”.

„Am încredere din ce în ce mai puțină în acest Guvern, din păcate, dar încă au posibilitatea, din punctul nostru de vedere, să arate că sunt de bună-credință și nu sunt instrumentul unui partid sau al altuia, pentru că au venit aici ca un Guvern tehnocrat și și-au asumat niște lucruri, printre care și independența, echidistanța, o colaborare corectă cu toate partidele politice și cu Parlamentul și profesionalism în ceea ce privește membrii Cabinetului și ceilalți, secretari de stat. Am văzut că tot îi schimbă și aduc tot felul de oameni despre care nu știu cât de buni sunt. Avem deja mari semne de întrebare în ceea ce privește prestația unor membri ai Cabinetului și în perioada următoare o să începem să exprimăm puncte de vedere foarte bine articulate”, spunea Dragnea.

O fetiță a murit la Spitalul Marie Curie. ESTE AL TREILEA DECES

Încă un deces la Spitalul „Marie Curie”. O fetiță internată cu sindromul hemolitic-uremic a murit, marți. Copilul era intubat de duminică noapte.

Cookies