PSD i-a pus gând rău lui Clotilde Armand și o vrea demisă! Ciolacu susține orice referendum pentru demiterea primarului

08 iun. 2021
174 Afișari
PSD i-a pus gând rău lui Clotilde Armand și o vrea demisă! Ciolacu susține orice referendum pentru demiterea primarului

PSD i-a pus gând rău lui Clotilde Armand în ultimele zile și anunță că o vrea demisă. Marcel Ciolacu susține că partidul pe care îl conduce sprijină orice referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1.

Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat, marţi, că PSD a decis să susţină orice iniţiativă cetăţenească al cărei obiectiv este organizarea unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Anunțul făcut de Marcel Ciolacu

„Am decis să susţinem orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Repet, orice iniţiativă cetăţenească, nu politică. Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu e în stare să îşi exercite atribuţiile de primar. Bătaia de joc la adresa bucureştenilor trebuie să înceteze mai repede decât mandatul de 4 ani al doamnei Clotilde Armand”, a transmis Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută marţi după şedinţa Consiliului Naţional.

Problemele gunoiului din Sectorul 1 au ajuns la urechile PSD

Reacţia social-democraţilor vine după problema ridicării gunoiului în Sectorul 1, din cauza unor neînţelegeri privind onorarea contractelor care au ajuns în instanţa între primăria de sector şi compania Romprest.

Clotilde Armand a solicitat prefectului Capitalei Alin Stoica să declare stare de alertă în Sectorul 1 din cauza acestei probleme. Prefectul Capitalei Alin Stoica a avut o întâlnire marţi la sediul Instituţiei Prefectului cu reprezentanţii Romprest şi ai Primăriei Sectorului 1.

Acesta a propus să existe o soluţie pentru a asigura continuitatea serviciilor de salubritate în sector, iar Romprest urmează să dea un răspuns în acest sens în această seară sau miercuri dimineaţa, a mai anunţat Stoica. Alin Stoica a precizat că nu a fost luată încă o decizie cu privire la solicitarea Consliului Local pentru Situaţii de Urgenţă de a fi declarată starea de alertă în Sectorul 1, deoarece încă nu a primit toate datele necesare.

Cookies