ARHIVA B365

PSD ar putea pierde majoritatea în CGMB. Hotărârile prin care a făcut majoritate, atacate de prefect

Potrivit unei adrese trimise de Prefectura Bucuresti catre CGMB, prefectul a atacat in instanta Hotararile nr. 188,192,193,194,195, 196,197/2014 si a cerut constatarea nelegalitatii lor, informeaza HotNews.ro.

„Prefectul a atacat hotararile prin care cei trei consilieri de la PPDD care s-au declarat independenti au fost exclusi din Consiliul General, iar in locul lor au fost numiti alti consilieri de la PPDD. Asta demonstreaza ca PNL a avut dreptate si cei trei consilieri PPDD care au devenit independenti au fost exclusi ilegal. Nu intelegem de ce Prefectul a atacat atat de tarziu aceste hotarari”, a declarat pentru HotNews.ro Cornel Pieptea, liderul consilierilor PNL din CGMB.

In ceea ce priveste formarea unei noi majoritati, Pieptea spune ca orice este posibil. „Sunt foarte multi consilieri independenti si partide mici, intrate in CGMB, desi nu au participat la alegerile din 2012, si orice este posibil”, a spus acesta.

In prezent, noul PNL (PNL plus PDL) are 18 consilieri carora se adauga cei 3 consilieri independenti, 5 consilieri PMP, 1 PLR si 4 consilieri nevalidati de la PNL (2 PDl – 2 PNL), ceea ce este suficient pentru a forma majoritate simpla, fiind nevoie de 27 din cele 55 mandate din CGMB. Acestei situatii se adauga si scindarea PSD-ului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button