PS6 va deschide noi parcări pentru biciclete în sector. Începând de mâine, bucureștenii se pot înscrie pentru a primi un loc

30 apr. 2023
749 Afișari
PS6 va deschide noi parcări pentru biciclete în sector. Începând de mâine, bucureștenii se pot înscrie pentru a primi un loc
PS6 va deschide noi parcări pentru biciclete în sector. Începând de mâine, bucureștenii se pot înscrie pentru a primi un loc. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6 a anunțat că se vor deschide noi parcări pentru biciclete în sector. Bucureștenii se pot înscrie pentru a obține un loc, încecpând cu 1 mai 2023.

Unde se află noile parcări pentru biciclete

PS6 a anunțat pe pagina de Facebook deschiderea a două noi parcări pentru biciclete în sector. Una dintre parcări se află pe Aleea Băiuț, iar cealaltă pe strada Zboina Neagră.

Parcările dispun fiecare de câte 25 de locuri. Bucureștenii se pot înscrie începând de pe 1 mai, ora 00:00, pentru a obține un loc pentru biciclete într-una din cele două parcări.

Duminică spre luni, 1 mai, de la ora 00.00, vă puteți înscrie pentru a obține loc pentru bicicleta voastră într-una dintre cele două smart bike-uri, pe care le-am amenajat pe Aleea Băiuț și strada Zboina Neagră. Acestea au fiecare câte 25 de locuri.” a anunțat PS6 pe pagina de Facebook

Înscrierile se fac AICI.

PS6 a spus că pot fi închiriate cel mult două locuri de apartament, costul anual pentru o bicicletă fiind de 100 de lei.

Fiecare beneficiar de loc de parcare va primi cartelă de acces, după semnarea contractului.

Primăria a anunțat că, în curând,  va fi deschisă și parcarea pentru biciclete de pe strada Fabricii. În parcarea respectivă vor încăpea 50 de biciclete.

În total sunt 100 locuri pentru biciclete în Sectorul 6, până acum

Primăria Sectorului 6 a spus că, până acum, parcările pentru biciclete dispun, în total, de 100 de locuri. După ce vor fi deschise parcările noi, numărul de locuri va ajunge la 200.

Anul trecut au fost construite patru parcări pentru biciclete în Sectorul 6. Acestea se află pe următoarele străzi:

  • Vintilă Mihăilescu nr. 12
  • Aleea Râmnicel nr. 2
  • Str. Ghirlandei nr. 50
  • Bd. 1 mai nr. 26.

PS6 a mai spus și că, până la finalul anului acesta, cei de la Administrația Comercială Sector 6 vor amenaja alte zece parcări pentru biciclete.

Primăria încurajează mersul pe bicicletă și așteaptă finalizarea master planului pentru rețeaua de piste, comandat de către Primăria Capitalei.

Am ridicat topo pentru amenajarea a trei piste în Sectorul 6, pe Bd. Iuliu Maniu, Bd. Drumul Taberei și Splaiul Independenției, dar fără aprobare nu putem începe lucrările. Pistele se vor interconecta cu întreaga rețea gândită la nivel de București.” a mai adăugat PS6

Te-ar putea interesa și:

Cookies