PS6 îi invită pe bucureșteni în Parcul Crângași, la „AstroFest” 2023. Anul acesta, mai multe evenimente vor avea loc în Sectorul 6

03 mai 2023
4046 Afișari
PS6 îi invită pe bucureșteni în Parcul Crângași, la „AstroFest” 2023. Anul acesta, mai multe evenimente vor avea loc în Sectorul 6
PS6 îi invită pe bucureșteni în Parcul Crângași, la „AstroFest” 2023. Anul acesta, mai multe evenimente vor avea loc în Sectorul 6. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

PS6 îi așteaptă pe bucureșteni la „AstroFest” 2023, în Parcul Crângași. Acesta este primul eveniment al anului și va avea loc pe 20 mai. Mai multe evenimente vor avea loc în Sectorul 6, iar autoritatea locală a anunțat programul până în luna iunie.

„AstroFest” 2023 are loc în Parcul Crângași

Ne pregătim să vă scoatem afară din case, pentru a petrece #timpliber de calitate!, transmit reprezentanții Primăriei Sectorului 6 într-o postare pe Facebook.

Primul eveniment din 2023 este AstroFest, ce va avea loc în Parcul Crângași, la data de 20 mai.

Pasionații de astronomie și călătorii în spațiu vor putea explora tot ce știu despre universul de dincolo de atmosfera Pământului, cu ajutorul celor mai performante instrumente, explică sursa citată.

În Sectorul 6 vor fi organizate mai multe evenimente

Pe 27 mai 2023, în Parcul Drumul Taberei va avea loc „Camp Run 6”:

când vom aduce din nou sportul la noi #acasă, în 6.

Aceasta este a doua ediție, iar PS6 speră să participe cât mai mulți bucureșteni. Anul trecut au participat aproximativ 100.000 de oameni.

La cross deja v-ați înscris, iar locurile s-au ocupat rapid la toate categoriile de vârstă, deși le-am suplimentat. Demonstrații ale sportivilor de la Steaua, fitness, dans, muzică, jocuri de echipă. Va fi o zi de super distracție, spune PS6.

Sursa foto: Facebook/ PS6
Sursa foto: Facebook/ PS6

De Ziua Copilului, 1 iunie, Primăria Sectorului 6 transmite că pregătește surprize în Parcurile Liniei, Brâncuși și Drumul Taberei. Totodată, se va organiza și Parada Micilor Bicicliști.

Programul pentru cei mici se numește „Amintiri din copilărie” și va continua până pe 4 iunie, inclusiv.

Sursa foto: Facebook/ PS6
Sursa foto: Facebook/ PS6

În perioada 9 – 11 iunie, PS6 dă starul celui mai mare festival al florilor din România: prima ediție a West Side Flower Fest.

Aranjamente impresionante, grădini tematice, ateliere pentru copii și adulți, street food, expozanți. Toate vor fi pentru voi în Parcul Drumul Taberei și pe bulevard.

Sursa foto: Facebook/ PS6
Sursa foto: Facebook/ PS6

PS6 transmite că acestea sunt doar o parte din evenimentele pregătite pentru 2023.

Cookies