PS3: Se pot cumpăra abonamente lunare și anuale pentru parcare pe timp de zi în Sectorul 3. Bucureștenii cu domiciliul în sectorul lui Negoiță beneficiază de un preț mai mic

15 sept. 2023
12236 afișări
PS3: Se pot cumpăra abonamente lunare și anuale pentru parcare pe timp de zi în Sectorul 3. Bucureștenii cu domiciliul în sectorul lui Negoiță beneficiază de un preț mai mic
PS3: Se pot cumpăra abonamente lunare și anuale pentru parcare pe timp de zi în Sectorul 3. Bucureștenii cu domiciliul în sectorul lui Negoiță beneficiază de un preț mai mic. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Începând de astăzi, bucureștenii își pot achiziționa abonamente lunare sau anuale de zi în Sectorul 3, în intervalul orar 08:00 – 18:00, pentru locurile de parcare nenominale.

Abonamentele pot fi achiziționate online

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat pe pagina sa de Facebook că, începând cu data de 15 septembrie 2023, bucureștenii își pot cumpăra abonamente lunare sau anuale de zi, la el în sector.

Aceste abonamente sunt valabile în intervalul orar 08:00 – 18:00 și pot fi achiziționate doar pentru locurile de parcare nenominale:

Începând de astăzi, 15 septembrie, conducătorii auto au posibilitatea de a achiziționa abonamente lunare sau anuale pentru parcările nenominale din Sectorul 3, abonamente valabile în intervalul orar 8:00-18:00, de luni până duminică.
Această nouă facilitate este parte a eforturilor noastre continue de a îmbunătăți serviciile oferite cetățenilor și de a eficientiza gestionarea parcărilor din Sectorul 3.

De asemenea, atât persoanele care locuiesc în Sectorul 3, cât și cele cu reședința afara acestuia, beneficiază de acest serviciu. Doar că taxa diferă:

  • Persoanele fizice sau persoanele juridice care au adresa de domiciliu/reședință/sediu social sau punct de lucru pe raza Sectorului 3 vor achita pentru abonamentul lunar 50 lei inclusiv TVA, iar pentru abonamentul anual 500 lei inclusiv TVA;
  • Persoanele fizice sau persoanele juridice care nu au adresa de domiciliu/reședință/sediu social sau punct de lucru pe raza Sectorului 3 vor achita pentru abonamentul lunar 100 lei inclusiv TVA, iar pentru abonamentul anual 1000 lei inclusiv TVA.

Abonamentele pot fi achiziționate din aplicația mobilă.

Acest tip de abonament NU modifică regimul autorizațiilor de reședință pentru locurile nominale, respectiv nenominale. Pentru locurile de reședință avem în continuare platforma GIS- Sistemul Informatic de gestionare a parcărilor din Sectorul 3- unde cei cu domiciliul la o anumită adresă pot aplica pentru autorizație de parcare de reședință la respectiva adresă”, a transmis Robert Negoiță.

În plus, edilul a mai transmis că posesorii autorizațiilor de parcare de reședință nenominale pot parca gratuit 24/24 în zona aferentă domiciliului, dar și în celelalte zone, pe parcursul zilei, pe locurile marcate cu galben, în intervalul 08:00 – 18:00.

Te-ar putea interesa și:

Cookies