PS3 a anunțat deschiderea unui nou sediu pentru birourile de evidență a populației. Unde se află și când va fi deschis pentru bucureșteni

25 apr. 2023
2910 Afișari
PS3 a anunțat deschiderea unui nou sediu pentru birourile de evidență a populației. Unde se află și când va fi deschis pentru bucureșteni
PS3 a anunțat deschiderea unui nou sediu pentru birourile de evidență a populației. Unde se află și când va fi deschis pentru bucureșteni. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 3

Primăria Sectorului 3 va deschide un nou sediu pentru birourile de evidență a populației din sector. Lucrările de modernizare au fost finalizate, iar primarul Robert Negoiță a mers să verifice modul în care au fost realizate.

Când va fi deschis noul sediu

PS3 a anunțat pe pagina de Facebook deschiderea unui nou sediu, modern, pentru birourile de evidență a populației din Sectorul 3:

Primăria Sectorului 3 a finalizat lucrările de modernizare ale noului sediu de evidența populației, în scopul de a avea toate aceste servicii într-un singur loc, într-un spațiu modern, echipat corespunzător.”

Noul sediu este situat pe strada Nerva Traian nr. 1 și va fi deschis pentru public începând cu data de 2 mai. În sediu vor funcționa birourile 3 și 5, iar, după o săptămână de la deschidere, vor fi mutate și restul birourilor, respectiv 2 și 4.

Un singur birou va rămâne deschis în vechea locație, respectiv biroul numărul 1. Acesta se află pe strada Matei Basarab, nr. 32, corp C, în incinta liceului Matei Basarab.

Noul sediu va găzdui 8 puncte de preluare a imaginilor pentru cărțile de identitate, față de cele 5 care erau până acum.

PS3 a reamintit că programările se pot face în continuare online, iar cetățenii care deja au fost programați la birourile care se vor muta în noul sediu, vor primi un email în care vor fi anunțați despre locul în care trebuie să meargă.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a mers la noul sediu pentru a verifica modul în care a fost realizată lucrarea. El a declarat că era timpul ca activitatea de evidență a populației să se desfășoare într-un sediu modern.

“Modul în care funcționa activitatea de evidență a populației nu avea nicio legătură cu o capitală europeană. Am considerat că este timpul să avem un sediu nou, modern cu mai multe facilități în care cetățenii să poată obține rapid documentele de care au nevoie” a declarat Robert Negoiță

Robert Negoiță a mers să vadă noul sediu de evidență a populației din Sectorul 3
Robert Negoiță a mers să vadă noul sediu de evidență a populației din Sectorul 3. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 3

Te-ar putea interesa și:

Cookies