PS2 caută proiecte deștepte „care să miște minți și inimi”. Finanțările sunt nerambursabile, iar bugetul este mai mare decât cel de anul trecut

30 mart. 2022
230 Afișari
PS2 caută proiecte deștepte „care să miște minți și inimi”. Finanțările sunt nerambursabile, iar bugetul este mai mare decât cel de anul trecut
PS2 caută proiecte deștepte „care să miște minți și inimi”. Finanțările sunt nerambursabile, iar bugetul este mai mare decât cel de anul trecut. Sursa foto: Pixabay

Concurs de idei în Sectorul 2. Sunt căutate proiecte deștepte „care să miște minți și inimi”. PS2 anunță că finanțările sunt nerambursabile, iar bugetul alocat este mai mare decât cel din anul 2021.

PS2 caută proiecte deștepte „care să miște minți și inimi”

Primăria Sectorului 2 lansează provocarea și anunță că sunt căutate proiecte deștepte, care sunt capabile să aducă beneficii relevante pentru oamenii care locuiesc în S2. Primăria susține următoarele proiecte:

  • atractive – care să-i motiveze pe cetățeni să practice sportul și să le încurajeze spiritul competitiv.
  • generoase – care să contribuie la sprijinirea și incluziunea persoanelor defavorizate.

Potrivit legii 350/2005, PS2 oferă finanțări nerambursabile pentru activitățile nonprofit care sunt dedicate bucureștenilor din Sectorul 2, indiferent de vârstă sau categorie socială. Astfel, atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice fără scop patrimonial (asociații, fundații) sau cultele sunt invitate să participe la acest concurs de idei cu finanțări nerambursabile.

Bugetul finanțării totale, alocat pentru anul 2022 este de 3.750.000 lei.

„Avem un buget de 750.000 lei dedicat per fiecare domeniu”, transmite Primăria Sectorului 2.

Finanțările sunt nerambursabile, iar bugetul este mai mare decât cel de anul trecut

În ce domenii pot fi proiectele:

  • cultură și culte
  • social
  • mediu
  • educație
  • sport

10.000 lei este suma minimă pentru un proiect, iar suma maximă nu poate să depășească 150.000 lei.

Data limită până la care pot fi depuse propunerile de proiecte este 29 aprilie 2022, ora 14:00.

Programul anual, calendarul estimativ și toate informațiile și documentele care sunt necesare pentru depunerea propunerilor de proiecte se regăsesc pe site-ul PS2, AICI, la secțiunea ”Finanțări nerambursabile”.

În anul 2021, Primăria Sectorului 2 a primit concepte creative, iar acestea au fost transformate în evenimente de impact pentru comunitatea din Sectorul 2 al Capitalei. Iată câteva proiecte câștigătoare de anul trecut: Festivalul Internațional de Film Kinodiseea, Cultură în Natură, Art Robots, Intervenția socială pentru familiile defavorizate de pe Strada Rodica, Stil de Viață Sănătos în Era Digitală, Bunicii Fericiți, Carnaval în jurul lumii, Streetball 2 School & Minionii învață handbal.

Cookies