„Proxenetul cu voce pițigăiată”, cel mai ticălos proxenet din București. Pe internet și la telefon, pretindea că e femeie, abuza și înșela

16 nov. 2023
329 Afișari
"Proxenetul cu voce pițigăiată", cel mai ticălos proxenet din București. Pe internet și la telefon, pretindea că e femeie, abuza și înșela | Sursa foto: Facebook - Poliția Capitalei

Un tânăr din București, în vârstă de 27 de ani, se dădea drept femeie prin intermediul unei aplicații și obliga o tânără să se prostitueze. Individul a fost dat în urmărire pentru o condamnare penală cu executare și a fost găsit în județul Cluj.

Un tânăr din București obliga o femeie să se prostitueze

Miercuri, 15 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca au realizat două percheziții domiciliare, la imobilele deținute de suspect, după ce au primit informații că acesta se ascundea acolo. Tânărul din București a fost găsit în unul dintre imobile și a fost dus la audieri. Agenții l-au reținut pentru 24 de ore, potrivit Antena3.ro.

Anchetatorii au descoperit că acesta posta anunțuri prin care racola femei. În plus, bărbatul folosea un program care îi distorsiona vocea pentru a părea că este femeie și să determine femeile să se apropie de el și să recurgă la astfel de fapte.

Poliția Județeană Cluj a transmis următoarele informații:

Din cercetările polițiștilor a reieșit că, în perioada ianuarie – octombrie 2023, acesta ar fi înlesnit, în mod repetat, practicarea prostituției de către o femeie, de 37 de ani. În fapt, bărbatul ar fi închiriat apartamente, pentru a le pune la dispoziția femeii, în scopul practicării prostituției, ar fi distribuit pe diverse site-uri web anunțuri referitoare la oferirea de servicii sexuale ale acesteia și ar fi intermediat legătura cu diverși clienți. În timpul interacționării cu persoanele interesate, acesta ar fi utilizat o aplicație pentru distorsionarea vocii, fiind simulată vocea unei femei.

În cadrul anchetei polițiștii au mai stabilit că individul obișnuia să o bată pe femeie pentru a o determina să continue să se prostitueze.

În urma perchezițiilor efectuate în municipiul Cluj-Napoca, au fost descoperite și ridicate 8 telefoane mobile, un plic cu substanță pulverulentă, albă și 3.200 de lei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, la expirarea măsurii fiind încarcerat, în baza mandatului de executare a pedepsei.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies