Proxeneţi din Bucureşti, reţinuţi de poliţişti

de:
25 iun. 2015
0 Afișari
Proxeneţi din Bucureşti, reţinuţi de poliţişti

n cursul zilei de miercuri, 24 iunie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare nouă mandate de percheziţie, în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

În perioada aprilie – iunie a.c., poliţiştii Capitalei au documentat activitatea unui grup, format din cinci femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 25 şi 56 de ani, specializat în săvârşirea infracţiunii de proxenetism, care acţiona pe raza sectoarelor 1 şi 3.

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că bănuiţii subînchiriau cinci apartamente, unde înlesneau unui număr de 13 femei practicarea prostituţiei, încasând pentru fiecare apartament suma de 150 de lei zilnic.

De asemenea, bănuiţii se implicau în racolarea clienţilor şi percepeau comision de 50% din sumele primite de la aceştia.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor au fost identificate şi ridicate mai multe telefoane mobile şi laptopuri, precum şi suma de 5.200 de lei, despre care s-a stabilit că provine din comiterea faptei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, cu şase persoane în stare de reţinere, urmând a fi prezentate magistraţilor.

Cookies