Protestul de pe Șoseaua Antiaeriană din București continuă. Oamenii revoltați au început să trimită petiții către „Primăria Nimănui” și Brigada Rutieră

13 oct. 2022
651 Afișari
Protestul de pe Șoseaua Antiaeriană din București continuă. Oamenii revoltați au început să trimită petiții către „Primăria Nimănui” și Brigada Rutieră
Protestul de pe Șoseaua Antiaeriană din București continua. Oamenii revoltați au început să trimită petiții către „Primăria Nimănui” și Brigada Rutieră / Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un nou protest a avut loc seara trecută pe Șoseaua antiaeriană. Oamenii din zonă sunt revoltați după ce un tânăr de 19 ani a fost omorât în urma unui accident rutier petrecut marți seară.

Protest pe Șoseaua Antiaeriană

Șoseaua Antiaeriană este una dintre cele mai periculoase din București. Aici au loc frecvent accidente rutiere din cauza vitezei, lipsei de vizibilitate și a trecerilor de pietoni care nu sunt semnalizate corespunzător.

După accidentul ce a ajut loc marți seară, nemulțumirea oamenilor ce locuiesc în zona a crescut, iar protestele au început. Primul astfel de protest a avut loc chiar după accident.

Seara trecută oamenii au ieșit iar în strada pentru a atrage atenția autorităților. Aceștia cer Primăriei Capitalei să găsească o soluție pentru a se asigura ca nu vor mai avea loc accidente mortale pe Șoseaua Antiaeriană. 

Oamenii fac petiții către Primăria Capitalei

Pe lângă protestul de are loc la trecerea de pietoni unde tânărul de 19 ani și-a pierdut viața, oamenii au început să trimită petiții către „Primăria Nimănui”, adică PMB.

Un voluntar calificat, care în anul 2020 a intervenit la un alt accident mortal ce a avut loc pe Șoseaua Antiaeriană, a informat pe un grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” că o nouă petiție a fost trimisă joi dimineață.

Iată ce le-a transmis acesta autorităților:

Petiție către Primăria Capitalei
Petiție către Primăria Capitalei / Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov

Promit sa revin aici cu răspunsul la aceasta petiție, împreuna cu numele celor care si-l vor asuma, a mai transmis voluntarul.

Aceasta nu este singura petiție de acest gen ce a fost începută. Pe un alt grup de Facebook, Ești din Rahova Dacă…, a fost publicată următoarea postare:

Am nevoie de ajutorul vostru!

Ieri a fost accidentat mortal un om pe Șoseaua Antiaeriana. Haideți să trimitem cu toții petiții către Brigada Rutiera București pentru a se instala semafoare. Tot ce trebuie sa faceți este sa intrați pe www.politiaromana.ro -> Contact -> Relații cu publicul -> Trimite o petiție online:

Completați formularul cu datele dumneavoastră, iar in textul petiției puteți pune următorul text:

Buna ziua,
Pe Șoseaua Antiaeriana, sector 5, se circula cu viteza și de aceea toate trecerile de pietoni sunt o bomba cu ceas, accidentele rutiere fiind o obișnuința. Chiar ieri, 11 octombrie, un om a fost omorât pe trecerea de pietoni. Vă rog să faceți de urgenta demersurile necesare pentru instalarea unor semafoare sau alte măsuri ce au ca scop reducerea/eliminarea pericolului de accident.

Cookies