BAZAR

YAMAN: Proteste la adresa Kanal D, după scoaterea serialului turcesc Yaman din grilă

Pe site-ul Kanal D, oamenii își manifestă vehement nemulțumirea. De asemenea, pe mail-urile șefilor de la Kanal D curg de trei zile protestele telespectatorilor, conform reportervirtual.ro.

Kanal D a decis să îşi modifice structura grilei de programe: serialul Trădarea va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, iar serialul „Yaman” a fost scos momentan din grilă! Aceste modificări în grila Kanal D vin pentru a face faţă concurenţei, mai ales că PRO TV va difuza joi serialul „Las Fierbinţi” şi vineri show-ul „Romanii au talent”.

Serialul „Yaman” a fost introdus în grila Kanal D la sfârşitul anului 2014 după terminarea producţiei „Suleyman Magnificul”. În ceea ce priveşte cifrele de audienţă, serialul Yaman nu a înregistrat cifre de audienţă la fel de mari ca predecesorul său.

Numeroasele proteste, un adevărat fenomen, i-au determinat pe cei de la Kanal D să posteze un anunț pe siteul lor: „Continuarea serialul „Yaman” va putea fi urmarita la Kanal D, vom reveni cat de curand cu informatii referitoare la acest aspect”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button