Protest și ceartă pe Șos. Antiaeriană. Prinși în aglomerație, mai mulți șoferi s-au enervat pe pietoni, duminică după-amiază

31 oct. 2022
962 Afișari
Protest și ceartă pe Șos. Antiaeriană. Prinși în aglomerație, mai mulți șoferi s-au enervat pe pietoni, duminică după-amiază
Protest și ceartă pe Șos. Antiaeriană. Prinși în aglomerație, mai mulți șoferi s-au enervat pe pietoni, duminică după-amiază. Sursa foto: Facebook/ Ioniță Zbanț

Revolta oamenilor continuă. A fost protest spontan pe Șoseaua Antiaeriană din București, duminică după-amiază. De această dată, mai mulți șoferi prinși în ambuteiaj au coborât din mașini și s-au luat la ceartă cu pietonii.

Protest și ceartă pe Șos. Antiaeriană, duminică după-amiază

Bucureștenii care locuiesc în zona Șos. Antiaeriană au protestat duminică după-amiază: oamenii au traversat o trecere de pietoni, de nenumărate ori, pentru a atrage atenția autorităților.

Ei își doresc să se monteze un semafor în acea zonă, astfel încât să se evite accidentele rutiere mortale.

Protestele de pe Antiaeriană au început la data de 11 octombrie 2022, când un tânăr în vârstă de 19 ani a fost spulberat de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni.

Oamenii care locuiesc în zonă de ani de zile, martori la mai multe accidente tragice, își doresc ca moartea băiatului să nu fie în zadar și au decis să organizeze mai multe proteste. Astfel, au ieșit în stradă și au traversat pe trecerea de pietoni, iar traficul rutier a fost blocat.

Însă, duminică după-amiază, mai mulți șoferi care au fost blocați în ambuteiaj, s-au enervat pe oamenii care protestau, au coborât din mașini și s-au luat la ceartă cu aceștia.

Nemulțumiți de situație au fost și oamenii care se aflau în mijloacele de transport în comun.

„Pe mine mă doare că oamenii nu mai au empatie. Nu stăm de tâmpiți pe trecerea asta de pietoni. Stăm aici pentru că vrem ca cineva responsabil să ia o măsură”, a declarat o femeie care locuieşte în zonă, potrivit observatornews.ro.

Marcaje și indicatoare noi

Protestele oamenilor nu au fost în zadar. Până în prezent, autoritățile au trasat marcajele care erau șterse și au montat indicatoare noi, dar nu este suficient.

De aceea, comunitatea din zona Antiaeriană își dorește să fie în siguranță și le cere autorităților să monteze un semafor.

Cookies