Protest rapidist anti-Copos la Înalta Curte de Casație și Justiție

de:
17 mai 2013
1 Afișari
Protest rapidist anti-Copos la Înalta Curte de Casație și Justiție

Unul dintre cei judecați este omul de afaceri George Copos, pe care rapidiștii îl acuză că este vinovat și de situația extrem de grea în care se află clubul. 

Curtea Supremă judecă, vineri 17 mai ultimul termen în recursul dosarului Transferurilor în care sunt judecaţi cei opt grei ai fotbalului românesc. Cristi Borcea, George Copos, MM Stoica, Jean Pădureanu, Giovanni Becali, Victor Becali, Gică Popescu şi Gheorghe Neţoiu au fost condamnaţi pe fond, în total, la 40 de ani de închisoare şi la plata unor daune de peste 10 milioane de dolari în celebrul dosar al transferurilor din fotbal. La precedentul termen, judecarea dosarului a fost amânată din motive procedurale.

Rapidiștii au venit îmbrăcați în zeghe și cu colive și i-au urat lui Copos să se ducă la Rahova, cu pancarde pe care scria „Te aștept să te iubesc. Colegul din patul de jos”.

Ajuns la Înalta Curte, Gheorghe Copos a declarat că a pierdut peste 40 de milioane de euro din cauza Rapidului și că nu a făcut nicio infracțiune. „De mâine vă dau vouă acțiunile, gratuit” – le-a spus Copos suporterilor.

Oficialii cluburilor Rapid Bucuresti si CS Severin au fost instiintati ca nu vor primi licente pentru sezonul viitor de Liga I, astfel ca echipele vor fi retrogradate.

Ambele echipe au fost refuzate atat de Instanta de fond, cat si de Comisia de Apel, desi membrii ultimei comisii au discutat de doua ori cazurile.

Cookies