ȘTIRI

Protest prin care se cere renumărarea voturilor, sâmbătă, în Piața Universității

„Ne vedem sambata de la ora 15:00, pentru a apara statul de drept. Procesul democratic este compromis daca modalitatea de a vota este fraudata. Solicitam de urgenta renumărarea voturilor pentru a pastra integritatea procesului democratic, atat in Romania, precum si in relatia Romaniei cu statele membre din UE si in afara granitelor statelor UE. Există suspiciuni că în sectorul 1 din București s-au comis fraude electorale. Solicităm Biroului Electoral Central și unităților din teritoriu să solicite renumărarea voturilor pentru a clarifica aceste suspiciuni. Cerem să avem certitudinea unui vot corect, într-un stat de drept care funcționează și în care instituțiile aflate în serviciul cetățenilor respectă legile în vigoare. Până când aceste lucruri se vor întâmpla, ne întâlnim pentru a comemora democrația în România.”, notează organizatorii, Corupția Ucide, în evenimentul creat pe Facebook.

Aceștia îndeamnă participanții să semneze și o petiție prin care se cere anchetarea și renumărarea voturilor pentru Primăria Sectorului 1.

Până la ora publicării acestei știri, peste 400 de persoane își anunțau participarea la protest și alte 1000 se anunțau interesate de eveniment.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button