ARHIVA B365

PROTEST la sediul RATB, vineri. Care sunt nemulţumirile sindicaliştilor

Sindicaliştii anunţă şi că vor depune mai multe adrese atât la conducerea RATB, cât şi la DNA, la Preşedinţia României, dar şi la organizaţiile naţionale şi internaţionale. „În ziua de 17 iulie 2015, între orele 10:00 şi 12:00, în localitatea Bucuresti, la sediul central RATB, Str. Dinicu Golescu nr.1, sector 1, se va desfăşura o actiune de pichetare.

O delegatie formata din 7 persoane va depune adrese catre conducerea RATB, D.N.A. si Presedintia Romaniei.

Adresele depuse vor fi trimise in copie catre toate organizatiile nationale si internationale.

Scopul adunării publice îl constituie:

1. Acoperirea jafului de la RATB prin lipsa de reactie a institutiilor statului din care enumeram: DNA care nu finalizeaza controlul in urma Raportului Corpului de Control al Primului Ministru si Curtea de Conturi care de 25 de ani nu a descoperit ilegalitatile comise de conducerea RATB.

2.Stoparea sistemului mafiot care impune managementul neperformant prin Consiliul General al Municipiului Bucuresti si Conducerea Primariei Municipiului Bucuresti;

3.Furtul si distrugerea RATB sustinut in ultimii 25 de ani de catre grupurile politico-mafiote;

4.Legitimarea furtului banului public prin transformarea in Societate Comerciala cu sprijinul grupurilor de interese si al AMRSP;

5.Planul oneros al ,,baietilor destepti” de a a transforma RATB-ul in S.C. pentru a putea sa preia si sa distruga transportul public.

6.Subfinantarea RATB”, se precizează într-un comunicat de presă remis B365.ro de Ion Usturoi, presedintele Federatiei Sindicatelor Soferilor din Romania 2014, Sindicatul Transportatorilor APT din RATB.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button