ARHIVA B365

Protest la Ministerul Muncii, luni. Membrii „Cartel Alfa” vor picheta timp de trei săptămâni

UPDATE Cei aproximativ 80 de membri ai Confederației Naționale Sindicale „Cartel Alfa”, care au pichetat de la ora 10,00 sediul Ministerului Muncii din Capitală, au încheiat la ora 12,00 acțiunea revendicativă, fără să se înregistreze niciun fel de incidente, arată Agerpres.

Potrivit presedintelui „Cartel Alfa”, Bogdan Hossu, actiunile de protest vor continua zilnic, de luni pana vineri, timp de trei saptamani, pana vineri, 17 octombrie, anunță HotNews.ro.

„Nerespectarea promisiunilor făcute de actualul premier Victor Ponta ne aduce în stradă. Sunt patru lucruri care trebuie modificate urgent: reintroducerea contractului colectiv de muncă, problema legată de reprezentativitate, dreptul la conflict de muncă și protecția reprezentanților sindicali”, a declarat Bogdan Hossu, luni.

„In data de 7 octombrie a.c. vom organiza un miting de amploare, intre orele 11,00-13,00, in Piata Victoriei, la care vor participa peste 5.000 de membri de sindicat. Avand in vedere ca solicitam modificarea unei legi cu impact social major, respectiv Legea nr. 62/2011, am solicitat sprijin si din partea altor organizatii sindicale, cum ar fi de exemplu Blocul National Sindical sau CNSLR Fratia. De asemenea, la miting sunt invitati sa participe si simplii cetateni, in masura in care sunt afectati de prevederile Legii 62”, a anuntat miercuri Bogdan Hossu, intr-o conferinta de presa.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button