Protestatarul de la Cotroceni, coborât de pe stâlp cu laxative

de:
10 aug. 2011
0 Afișari
Protestatarul de la Cotroceni, coborât de pe stâlp cu laxative

Bărbatul a susţinut că este revoltat întrucât se consideră nedreptăţit de justiţie într-un proces pe care l-a intentat împotriva unei firme, informează NewsIn.

Neculai Sandu a stat mai bine de şase ore pe stâlp, protestatarul fiind coborât după ce a început o ploaie torenţială. Se pară că negociatorii i-au oferit un ceai în care erau laxative, scrie realitatea.net.

„În acest moment, o echipă de cinci negociatori se află la faţa locului, o echipă de pompieri şi una de la Ambulanţă. În urmă cu aproximativ 20 de minute a fost primit un apel la 112. Un trecător l-a văzut. Ca şi data trecută, din luna iunie, are aceleaşi revendicări. Se consideră că a fost neîndreptăţit în cazul unui proces pe care l-a avut împotriva firmei la care a muncit”, a declarat miercuri dimineaţă, la Realitatea TV purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Neculai Stancu nu este la primul protest de acest gen. În luna iunie a acestui an a stat căţărat pe stâlpul din faţa Palatului Cotroceni mai bine de şapte ore până când negociatorii au reuşit să-l convingă să coboare.

Cookies