Protest la Compania Municipală Eco Igienizare în scandalul dezinsecției din București

24 mai 2021
265 Afișari
Protest la Compania Municipală Eco Igienizare în scandalul dezinsecției din București

Luni are loc un protest la Compania Municipală Eco Igienizare în scandalul dezinsecției din București, angajații susținând că nu se pot apuca de treabă fără banii de la Primărie.

Mai mulți angajați ai Companiei Municipale Eco Igienizare s-au strâns luni de dimineață la sediul companiei din București. Ei spun că sunt gata să se apuce de treabă, dar le lipsesc banii, anunță SpotMedia.

Compania Municipală Eco-Igienizare este singura care poate presta serviciul Deratizare, Dezinsecție, Dezinfecție în Capitală.

Ion Bănică, unul dintre reprezentanții salariaților Eco-Igienizare, spune că nu este vorba despre un protest și că oamenii s-au adunat pentru a arăta că sunt gata să își înceapă activitatea.

”Ultilaje avem și sunt moderne. Se pot vedea chiar aici, în curtea unității. Oamenii sunt și ei calificați. Mulți au peste 10 ani de experiență în domeniu, la firme cum sunt DDD sau Coral. Problema este că nu putem să ne reapucăm de treabă fără bani. Din ce mai avem, să spunem că am putea începe un tratament pentru căpușe. Apoi, avem nevoie de o sumă de bani pentru reluarea activității. E nevoie de medicina muncii, de asigurări pentru mașini, de substanțe cu care să lucrăm… Iar noi nu putem cumpăra substanțele oricum, ci prin procedură de achiziție. Durează ceva, așa că e important ca Primăria să aloce acea sumă de bani. Dar dacă se alocă acești bani, noi avem și utilaje și oameni și ne putem apuca de treabă, imediat ce avem tot ce ne trebuie ca să lucrăm legal”, a precizat Ion Bănică pentru SpotMedia.ro.

 

Cookies