Protest inedit al unui bucureștean căruia asigurătorul i-a refuzat repararea mașinii pe RCA

de:
23 nov. 2012
0 Afișari
Protest inedit al unui bucureștean căruia asigurătorul i-a refuzat repararea mașinii pe RCA

Si-a lasat autoturismul cu un afis in fata societatii de asigurare si nu vrea sa-l mute de acolo pana cand nu va fi despagubit. In plus, vrea sa dea in judecata firma, pentru ca nu vrea sa-l despagubeasca.

Ajuns la capatul puterilor, Cristian Ilie si-a adus masina pe o platforma in fata societattii de asigurare care ar fi trebuit sa ii plateasca reparatiile. Spune ca a trecut aproape un an de cand a fost inregistrat dosarul de daune, in baza politei RCA, insa fara niciun rezultat.

„Cred ca e vorba de rea-vointa ca altfel nu imi explic. Domnul inspector imi spune ca precis eu mi-am reparat masina si ca vreau sa imi iau eu profit, asa ca i-am adus-o sa o vada ca e asa cum era cand a fost lovita”, a spus pagubitul.
Pentru ca a refuzat sa isi repare masina la un service oarecare, asa cum i-a propus asiguratorul si a tinut ca autoturismul sa fie verificat de service-ul reprezentantei, proprietarul nu a reusit sa ajunga la o intelegere cu cei de la asigurari.

Joi, barbatul a facut ultimul demers catre societatea de asigurare si, cum nu a primit niciun raspuns, a lasat masina cu un afis in geam in fata institutiei.

Firma care ar fi trebuit sa plateasca despagubirile, desi a fost contactata de echipa ProTv, nu a vrut sa ofere niciun punct de vedere.
Astfel de cazuri nu sunt rare. Sute de soferi care au fost loviti in trafic sustin ca n-au reusit sa-si repare masinile folosind polita de asigurare obligatorie a vinovatului.
Pe de alta parte, societatile de asigurare spun ca se confrunta cu tot mai multe cazuri de frauda, in care multi proprietari de masini insceneaza un accident, ca sa obtina despagubiri.

Cookies