PROTEST GUVERN VINERI-PONTA, DEMISIA! GALERIE FOTO&VIDEO: „Premier penal, marș la tribunal!”

de:
05 iun. 2015
0 Afișari
PROTEST GUVERN VINERI-PONTA, DEMISIA! GALERIE FOTO&VIDEO:

UPDATE 20:30: Un protest are loc și la Cluj, în Piața Unirii. „Revoluția continuă – parlamentul bolșevic nu-l va da jos pe Ponta, doar noi putem! Piața Unirii – Vineri! „, se arată pe pagina de Facebook a organizatorului protestului din Cluj.

PROTEST DEMISIE VICTOR PONTA, VINERI, 5 IUNIE 2015, PIAȚA VICTORIEI, LIVE TEXT, GALERIE FOTO PROTEST: Aproape 1000 de persoane s-au adunat până la ora 19:20 în Piața Victoriei. Vuvuzelele și-au făcut locul printre rechizitele protestatarilor care s-au echipat cu pancarte și cântă în cor DEMISIA PONTA: „Ponta, nu uita, România nu te vrea!”, „Afară, afară, corupția din țară!”.

PROTEST PIAȚA VICTORIEI, VINERI, 5 IUNIE: „DEMISIA VICTOR PONTA!”

În PIAȚA VICTORIEI se strigă „Ponta, Șova și ai lui, trădătorii neamului!”, „La mulți ani, Ponta! Închisoare, cu executare!”.

PROTEST DEMISIE VICTOR PONTA, VINERI, 5 IUNIE 2015, PIAȚA VICTORIEI, LIVE TEXT, GALERIE FOTO PROTEST: Mai mute persoane au venit cu copiii la protestul ce are loc la această oră în fața Guvernului. Cei mici au fost lăcați să se joace pe iarbă, cât timp părinții cer DEMISIA LUI VICTOR PONTA din fruntea Guvernului.

f

f

Copacii din împrejurimile Guvernului au fost îmbrăcați în mesaje și desene tematice. Astfel, Victor Ponta este desenat având un tricou cu cifra „13”, mai jos fiind desenată și sigla Antena 3. Bannerele conțin următoarele mesaje: „Taxe și accize fără număr. Kamikaze copilot-ul ȘO-VA lua la DNA” sau „Dotore plagiatorul, DEMISIA! Te așteaptă DNA! Ponta a aruncat la coș toate resursele naturale ale României!”. 

f

f

f

GALERIE FOTO PROTEST GUVERN, LIVE TEXT PROTEST PIAȚA VICTORIEI, AZI: 18:30 Jandarmii au început să filmeze protestatarii din Piața Victoriei, anterior unii protestatari au fost amendați pentru că aveau pancarte fără a avea și autorizație.

f

Piața Victoriei în curând va deveni neîncăpătoarele, pe trotuare se înghesuie lumea care a venit să protesteze pentru demiterea prim-ministrului Victor Ponta. Mașinile care trec prin zonă claxonează în semn de susținere pentru cei care protestează în Piața Victoriei.

GALERIE FOTO PROTEST GUVERN, LIVE TEXT PROTEST PIAȚA VICTORIEI, AZI: Mulțimea din Piața Victoriei a început să cânte „Victor Ponta nu uita, te așteaptă Jilava!”, „Ponta și ai lui sunt rușinea neamului!”.

d

GALERIE FOTO PROTEST GUVERN, LIVE TEXT PROTEST PIAȚA VICTORIEI, AZI: Tot mai multă lume s-a adunat în Piața Victoriei! Lângă Guvernul României mulțimea strigă: „Premier penal, marș la tribunal!”, „Ponta, nu uita, pușcăria-i casa ta!”, „Ponta, judecat pentru ce-a furat”, „Antena 3, niște derbedei!”, „Copy paste!”, „Klaus, Klaus, Klaus, scapă-ne de Micky mouse!”, „Premier mincinos, jos, jos, jos!” și cere DEMISIA DE URGENȚĂ A PREMIERULUI VICTOR PONTA.

GALERIE FOTO PROTEST GUVERN, LIVE TEXT PROTEST PIAȚA VICTORIEI, AZI: Protestatarii au pancarte pe care au scris următoarele mesaje: „Ponta nu mai sta, Demisia!” sau „MY NAME IS PASTE, COPY PASTE”, „La Mulți Ani, Victor Ponta! Cu executare!”.

f

f

GALERIE FOTO PROTEST GUVERN, LIVE TEXT PROTEST PIAȚA VICTORIEI, AZI: PROTEST GUVERN, DEMISIE VICTOR PONTA. UPDATE 18:10 În Piața Victoriei, în fața Guvernului, încep să se adune tot mai multe persoane atât persoane tinere, cât și vârstnici, care cer la unison DEMISIA PREMIERULUI VICTOR PONTA.

f

f

UPDATE 17:40 Pentru PROTESTUL JOS PONTA, anunțat pentru ora 18:00, s-au adunat puține persoane. Potrivit unor surse, Jandarmeria a amendat deja câțiva protestatari care aveau pancarte pentru că nu ar fi avut și autorizație. 

d

f

PROTEST ÎN FAȚA GUVERNULUI. Partidul Ecologist Român organizează un protest în fața Muzeului Antipa din Capitală.

UPDATE. Jandarmii sunt deja în Piața Victoriei, după ce a fost anunțat un protest la care se va cere demisia premierului Victor Ponta.

Evenimentul, anunțat pe Facebook, este organizat de Uniți Salvăm!

Iată și textul chemării la miting: „Este inadmisibil sa avem un Premier urmarit penal care nu vrea sa dimisioneze!
Pentru ca:
Procurorii din cadrul Secției de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de Ponta Victor-Viorel, la data faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”, în prezent prim-ministru al României, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de:

– fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni)
– complicitate la evaziune fiscală în formă continuată
– spălarea banilor

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă că o parte însemnată din sumele obținute de către SCA „Șova și Asociații” de la cele două complexe energetice (Turceni și Rovinari) a fost destinată exclusiv interesului personal al lui Șova Dan-Coman și a persoanelor din sfera sa relațională.
http://www.pna.ro/faces/comunicat.xhtml?id=6361

Cerem Demisia lui Victor Viroel Ponta din toate functiile publice detinute!”

Un protest în care se cere demisia lui Victor Ponta va fi organizat și în Cluj. Protestul impotriva lui Victor Ponta va incepe in aceasta seara de la ora 19 in Piata Unirii. DETALII, AICI

Klaus Iohannis a cerut, vineri, DEMISIA PREMIERULUI VICTOR PONTA. Premierul Victor Ponta a anunţat însă că „doar Parlamentul poate să mă demită”. Primul ministru este URMĂRIT PENAL DE DNA pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani. Ponta este acuzat şi de conflict de interese. – 

Cookies