Protest în faţa sediului DNA: Oamenii scandează împotriva DNA şi CSM

de:
29 iul. 2013
0 Afișari
Protest în faţa sediului DNA: Oamenii scandează împotriva DNA şi CSM

În jurul orei 11.10, pe trotuarul din faţa sediului DNA, 10-12 persoane au venit să protesteze. Oamenii acuză că dosarul în care este audiat Dan Voiculescu ar fi un dosar politic, informează România TV. Potrivit aceleiaşi surse, lozincile lor sunt cele folosite şi la protestul din Piaţa Universităţii, de iarna trecută. „Suntem de trei ani pe drum ca să scăpăm de acest om. Să plece că e suspendat”, a declarat unul dintre protestatari, făcând referire la suspendarea lui Traian Băsescu.

Protestatarii au şi pancarte, inscripţionate cu mesaje împotriva şefului statului.

Pentru că nu protestul lor nu era organizat şi nici nu avea autorizaţie, manifestanţii au fost alungaţi din faţa sediului DNA.

Unul dintre cei circa 10 protestatari a declarat pentru România TV că nu au fost plătiţi de Dan Voiculescu să protesteze în faţa sediului DNA, ci doar profită de ocazie să îşi spună nemulţumirile faţă de DNA şi CSM, scrie rtv.net.

Dan Voiculescu a venit luni la DNA, pentru a fi audiat în dosarul de şantaj în care sunt cercetaţi, printe alţii, fiica acestuia, Camelia Voiculescu, şi directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

Motivul convocării sale este legat de faptul că din stenogramele interceptărilor din acest dosar rezultă că Dan Voiculescu era informat de către Sorin Alexandrescu despre tentativa de şantaj de care acesta s-ar face vinovat, conform procurorilor.

Cookies