BAZAR

PROTEST în curtea TVR. Stelian Tănase vrea să înființeze 84 de noi funcții de conducere

Aproximativ o sută de angajaţi ai TVR s-au adunat, miercuri, în curtea instituţiei, nemulțumiți de faptul că negocierile pentru semnarea unui nou contract colectiv de muncă au eşuat.

Pe 1 iulie a expirat vechiul contract colectiv de muncă în TVR. Surse din TVR afirmă că asemenea proteste spontane se vor repeta în următoarea perioadă în condițiile în care conducerea instituției nu se așează la masa negocierilor, scrie reportervirtual.ro. 

În același timp, deși noul contract colectiv de muncă nu este semnat, deși sTVR e află într-o situație financiară dezastruoasă, conducerea televiziunii publice se gândește la încă 84 de posturi de conducere, după cum a dezvăluit Valentin Jucan, membru CNA. „Televiziunea Română este aproape de faliment, dar se dorește înființarea a încă 84 posturi de conducere! Acest lucru se întâmplă în contextul în care contractul colectiv de muncă nu a putut fi semnat din cauza lipsei de fonduri. SUNT APROAPE DE FALIMENT, DEPARTE DE ROMÂNI, DAR EI VOR POSTURI DE CONDUCERE!” – a scris Jucan pe contul său de Facebook.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button