PROTEST în Capitală,privind starea deplorabilă a drumului Săbăreni-Giulești Sârbi, JOI,18 septembrie

de:
17 sept. 2014
1 Afișari
PROTEST în Capitală,privind starea deplorabilă a drumului Săbăreni-Giulești Sârbi, JOI,18 septembrie

PROTEST Săbăreni-Giulești Sârbi: Locuitorii cartierului Giulești-Sârbi vor sa schimbe lucrurile și organizează un protest – pe un ton de umor – în zona în care carosabilul este plin de gropi.

Primarul Oprescu, din spusele locuitorilor, va participa la un meci de golf pe spațiul gropilor din carosabil.

PROTEST Săbăreni-Giulești Sârbi: Evenimentul cultural, artistic și comemorativ (pentru moartea transportului în comun) va avea loc pe 18 septembrie 2014 începând cu ora 15:00.

PROTEST Săbăreni-Giulești Sârbi: „În data de 15 Septembrie 2014, cetățenii din Giulești – Sârbi locuind aproape de artera Drumul Săbăreni și depinzând de transportul în comun au avut surpriza de a se trezi fără acces la linia 162 care a fost deviată pe Calea Giulești din cauza stării deplorabile a Drumului Săbăreni pe o porțiune de aproximativ un kilometru”, au anunțat organizatorii protestului printr-un comunicat de presă remis redacției.

Redăm în continuare conținutul comunicatului:

„Drumul Săbăreni este un subiect recurent de sesizări în cartierul Giulești, o primă sesizare a fost făcută deja în 2013, D-l Primar Oprescu promițând în scris din noiembrie 2013 că această porțiune grav deteriorată va fi reparată de urgență. Până în momentul de față nici o lucrare de amploare nu a avut loc pentru remedierea acestei probleme.

Locuitorii din zonă își văd viața de zi cu zi îngreunată, și mai izolată datorită acestei bariere care nu face decât să îi marginalizeze și mai mult. Decizia RATB – de înțeles – de a devia autobuzul de pe ruta normala arată cât de gravă este problema în această zonă și cum se circulă pe această porțiune.

Mai mult, câteva delegații diplomatice au vizitat cartierul de la înființarea Muzeului Culturii Romilor din toamna 2013, toți demnitarii fiind șocați de faptul că în Bucureștiul anului 2014 există un astfel de drum, mai deteriorat decât drumuri din multe zone rurale din România.”

Cookies