ARHIVA B365

PROTEST în Capitală, împotriva cotelor de refugiaţi, organizat de Partidul Noua Dreaptă

Partidul Noua Dreaptă solicită premierului desemnat Dacian Cioloş să reacţioneze în faţa atentatelor islamiste de la Paris şi să nu accepte cote obligatorii de imigranţi în România. 

Cel puţin doi dintre atacatorii musulmani care au nimicit cu bestialitate peste 130 de vieţi nevinovate la Paris au ajuns ca refugiaţi în capitala Franţei, spun organizatorii protestului, adăugând că Noua Dreaptă a avertizat încă din luna iunie că printre aşa zişii refugiaţi se strecoară şi islamişti radicali şi terorişti ai statului islamic. 

„Primirea miilor şi zecilor de mii de refugiaţi în România va expune şi ţara noastră unui risc de proporţii ca şi celelalte ţări europene cu un număr mare de imigranţi musulmani. Va fi doar o chestiune de timp până
când şi în România se vor număra victimele unei atac terorist. În acelaşi timp, şi construcţia celei mai mari moschei din Europa în capitala României, cu un centru de studii islamice pentru mii de studenţi musulmani, va deschide ţara noastră invaziei musulmane şi o va plasa în vizorul islamiştilor radicali”, susţine Partidul Noua Dreaptă, într-un comunicat de presă. 

Gruparea Noua Dreaptă este cunoscută pentru atitudinile sale de extremă dreaptă. Principala referință doctrinară a Noii Drepte a fost și este personalitatea lui Corneliu Zelea Codreanu și doctrina legionară — în esență o formă de naționalism etnic centrată pe etnia română coroborată cu creștinismul. 

Conform sursei citate, Partidul Noua Dreaptă va cere prim-ministrului desemnat Dacian Cioloş să se alăture poziţiei ţărilor vecine Ungaria, Slovacia şi Polonia şi să nu accepte cotele obligatorii de imigranţi musulmani. De asemenea, va cere abrogarea HG 372/2015 printr-o Ordonanţă de urgenţă prin care terenul în suprafaţă de 11.295 mp din Bucureşti, concesionat pentru construcţia celei mai mari moschei din Europa, să revină în proprietatea Statului Român.

Peste 200 de persoane au protestat, pe 20 iulie, în Piața Universității din Capitală, nemulțumiți de construcția mega-moscheii în București. Protestatarii au scandat împotriva Guvernului Ponta și a deciziei acestuia de a aloca un teren de peste 11.000 de metri pătrați pentru ridicarea edificiului. Membrii organizației extremiste Noua Dreaptă s-au aflat în rândul protestatarilor.

Vezi şi: GEST EXTREM împotriva construirii mega-moscheii din Bucureşti:Porci,lăsaţi la păscut pe teren. VIDEO

           Bărbatul care a protestat cu porci pe terenul moscheii,noi AMENINȚĂRI:Voi arunca măruntaie de porc

Muftiul Iusuf Muurat, reacție după protestul cu porci, de pe terenul viitoarei moschei

Bucureșteanul care a protestat cu porcii pe terenul moscheii,AMENINȚĂ cu noi acțiuni

Circa 200 de persoane au participat, pe 14 septembrie, la o slujbă de sfinţire care a avut loc, în semn de protest, pe terenul viitoarei moschei de la Bucureşti.

Patriarhia Romana dezaprobat actiunea prin care 100 de cruci au fost puse pe terenul unde va fi ridicata moscheea din Bucuresti. Oficialii Patriarhiei au considerat că actiunea este una “provocatoare”. Patriarhia a mai anunţat că preotul pensionat care a participat la aceasta actiune va fi cercetat de Biserica.

„Avertizăm prim-ministrul desemnat Dacian Cioloş că primirea miilor de refugiaţi musulmani încalcă grav Art. 3 din Constituţia României care prevede că „Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau
colonizate populaţii străine”. Premierul desemnat Dacian Cioloş va fi responsabil pentru orice act de terorism pe teritoriul României, dacă pune cererile Comisiei Europene deasupra Interesul Naţional, siguranţei naţionale şi a Constituţiei României”, spun organizatorii protestului. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button