ARHIVA B365

Protest în Bucureşti pentru instalarea parapetelor de protecţie pe Splaiul Dâmboviţei

ACCIDENT AUTO. „Două accidente rutiere, în 48 de ore, pe Splaiul Dâmboviţei! Cer Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) să ia măsuri urgente! Am văzut în presă că PMB aruncă rezolvarea problemei către Apele Române şi invers. De aceea, voi face chiar luni o solicitare către PMB, prin care să cer permisiunea să ne putem ocupa noi, Primăria Sectorului 3, să luăm măsuri de siguranţă pe zona de splai care intră pe raza Sectorului 3”, scrie edilul Robert Negoiţă, pe Facebook.

ACCIDENT AUTO. Maşină căzută în Dâmboviţa. Un bărbat a MURIT. O femeie şi un copil, grav răniţi FOTO

ACCIDENT AUTO. O maşină a căzut în Dâmboviţa, sâmbătă după-amiază. Una dintre victime, un bărbat, a decedat, a anunţat Brigada Rutieră a Poliţiei, în ciuda manevrelor de resuscitare. Copilul a fost şi el resuscitat şi transportat la spital, împreună cu o femeie, victimă a accidentului auto.

Cine este tânărul care a salvat două dintre victimele din maşina căzută, sâmbătă, în Dâmboviţa

Un tânăr din Focşani, fiul unui revoluționar, a sărit sâmbătă în apa rece a Dâmboviţei pentru a salva o familie care plonjase cu maşina în apă. Tânărul a reușit să salveze fetița familiei. Mama a supraviețuit și ea accidentului, însă tatăl nu a mai putut fi salvat.

ACCIDENT AUTO. Robert Negoiţă susţine că în zonă au fost mai multe accidente în ultimii ani, iar gardurile de protecţie lipsesc pentru că „se fură”, astfel încât este nevoie de altfel de măsuri.

„Acolo se pot ridica parapete din beton prefabricat, aşa cum am văzut că s-a făcut prin alte oraşe europene. Iar betonul nu cred că îl va fura nimeni, mai ales că nu poate fi valorificat”, argumentează Negoiţă. 

ACCIDENT GRAV în Bucureşti. O tânără de 26 de ani a murit după ce a căzut cu maşina în Dâmboviţa

ACCIDENT AUTO. O femeie în vârstă de 26 de ani a murit, vineri dimineaţa, după ce a căzut cu maşina pe care o conducea în Dâmboviţa, pe drumul dinspre Vitan spre Glina.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button