Protest extrem în Bucureşti: 50 de oameni au intrat în greva foamei

de:
06 aug. 2013
0 Afișari
Protest extrem în Bucureşti: 50 de oameni au intrat în greva foamei

Suporterii formaţiei giuleştene vor intra în greva foamei la stadionul Valentin Stanescu, principala lor dorinţă fiind aceea de a „forţa” demisia şefilor FRF şi LPF.

Nemulţumiţi de modul în care Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au tratat situaţia  în care se afla clubul giuleştean, fanii Rapidului vor să tragă un semnal de alarmă asupra neregulilor din fotbalul românesc şi cer ca cei doi să renunţe la funcţiile deţinute până acum, informează prosport.

Suporterii rapidişti îşi doresc ca, de acum înainte, litera legii să fie respectată întocmai şi să nu mai existe derapaje similare celui care a dus la organizarea unui meci de baraj şi anunţă că aşteaptă ca demersul lor să fie îmbraţişat şi de fanii celoralte echipe din fotbalul românesc.
 

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis săptămâna trecută să anuleze meciul de baraj pentru menţinerea în Liga 1, ce se disputase ca urmare a unei hotărâri luate de Comitetul Executiv al FRF, la propunerea LPF, iar consecinţa directă este excluderea Rapidului din Liga 1.

Cookies