Protest cu toalete în fața Ministerului de Interne. Polițiștii vor să tragă un semnal  de alarmă

18 mart. 2021
117 afișări
Protest cu toalete în fața Ministerului de Interne. Polițiștii vor să tragă un semnal  de alarmă

Protest cu toalete în fața Ministerului de Interne, joi, polițiștii dorind ca astfel să tragă un semnal de alarmă cu privire la dotările precare pe care  le au posturile comunale de poliție.

Protest cu toalete în fața Ministerului de Interne. Sindicatul Europol vrea să aducă astfel în atenția publică problemele posturilor de poliție care au toaleta în curte, informează RealitateaPlus.

Protest cu toalete în fața Ministerului de Interne. Ce spune liderul Europol

„Avem un protest simbol. Am adus realitatea din țară la minister. Fără apă, fără săpun, așa arată realitatea din teren. Nimeni nu a făcut niciun demers să reducă numărul posturilor de poliție fără toaletă. Cum să se respecte măsurile de protecție recomandate în condițiile în care mii de colegi nu au apă curentă?! Nu mai spun de rușine când cineva întreabă unde este toaleta. Acestea pot fi adevărate monumente ale reminiscențelor miliției. Noi am identificat sute de posturi care nu au avize sanitare, sunt fără respectarea normelor legale. Nimeni nu verifică. Noi așteptăm un răspuns din partea ministerului. Le vom lăsa aici toaletele astfel încât poate se uită pe geam să le vadă cum ne desășurăm activitatea”, a spus președintele Sindicatului EUROPOL, Cosmin Andreica.

Proteste în București au fost și la începutul acestei luni, atunci când sindicaliștii din Sănătate au ieșit în stradă cerând creșterea bugetului alocat.

Pe de altă parte, Primăria Municipiului București a refuzat să autorizeze o acţiune de protest a FORT în Capitală, așa că transportatorii se apucă de proteste spontane prin țară.

Cookies