PROTEST, astăzi, în Piaţa Universităţii din Bucureşti pentru a condamna public VIOLUL

de:
26 iul. 2015
0 Afișari
PROTEST, astăzi, în Piaţa Universităţii din Bucureşti pentru a condamna public VIOLUL

Duminică, 26 Iulie 2015, la 18:00, în Piața Universității din Bucureşti, la Fântână, va avea loc un protest pentru a condamna public justiţia nedreaptă şi violul.
Organizatorii protestului susţin că trebuie luatăatitudine după ce Raluca, din judeţul Vaslui, a fost violată de cei şapte tineri care sunt cercetaţi în stare de libertate.

Un al doilea protest este programat totîn Piaţa Universităţii, pe 31 iulie 2015, la ora 17.00. Protestul se vadesfăşura sub emblema „Nu înseamnă NU! Cel puţin pedeapsa cu închisoare peviaţă pentru violatori”, anunţă organizatorii pe Pagina de Facebook. 

Este evident ca justitia din Romania nu functioneaza corect. Sapte violatori se plimba liberi printre noi in acest moment, dupa ce au comis un gest antisocial foarte grav. Sunt cercetati in stare de libertate dupa ce au violat cu bestialitate o tanara. Incotro se indreapta societatea noastra?

Mai mult, magistratii care ar trebui sa ne apere si sa pedepseasca acest gen de comportament, au considerat ca violatorii nu reprezinta un pericol pentru societate. Consideram ca masura de eliberare sub control judiciar a fost luata in mod arbitrar si ca a favorizat infractorii. Este posibil sa ne aflam in fata unui caz de coruptie care creeaza un precedent periculos. Dupa acest model se pot ghida pe viitor si alti magistrati din Romania, lasand in libertate infractori periculosi, astfel punandu-ne pe noi cetatenii in pericol. 

Duminica, iesim la orele 18, in Piata Universitatii la Fantana, pentru a condamna in mod public justitia nedreapta si violul”, susţin organizatorii protestului de azi din Piaţa Universităţii. 

MARŞ DE SOLIDARITATE CU VICTIMELE VIOLURILOR DIN ROMANIA!

În Piaţa Universităţii, pe 31 iulie 2015, la ora 17.00. Protestul şi marşul se vor desfăşura sub emblema „Nu înseamnă NU! Cel puţin pedeapsa cu închisoare pe viaţă pentru violatori”. DETALII, AICI. 

Cookies