Protecțiile de pat contribuie la liniștea lui bebe! (P)

09 feb. 2022
23 Afișari
Protecțiile de pat contribuie la liniștea lui bebe! (P)
Protecțiile de pat contribuie la liniștea lui bebe!

Echipamentele cu rol în protecția micuților exploratori, utilizate în spațiul casnic, au stârnit interesul părinților din lumea întreagă. Cele mai recente studii indică faptul că 35% dintre părinți au ales să investească în protecții de pat pentru a preveni loviturile și accidentările la care ar putea fi expuși copiii. Deși 87% dintre adulți consideră deosebit de importante produsele și accesoriile de siguranță, mai există încă un procent considerabil care continuă să folosească improvizațiile în locul echipamentelor profesionale special create pentru protecția copiilor.

Din sondajele efectuate reiese regretul adulților în ceea ce privește amânarea achiziționării la timp a produselor care ar fi împiedicat o serie de accidente. Concluzia a fost că majoritatea evenimentelor neplăcute care au avut loc în rândul piticoților ar fi putut fi prevenite prin simpla montare a unor protectii pat. Căzăturile și lovirea de materialele dure ale pieselor de mobilier sunt menționate deseori pe lista celor mai frecvente accidentări. De altfel, frica cea mai mare a oricărui părinte este legată de loviturile pe care le-ar putea suferi copilul la cap, acestea fiind și cel mai des întâlnite în perimetrul locuinței.

Renunță la protecțiile improvizate

Poate ți s-a întamplat și ție ca, din cauza neatenției și a lipsei unor sisteme de protecție corespunzătoare, să asiști fără a mai putea interveni în timp util la caderea copilului din pat, în timpul somnului sau în timp ce se juca. Colțurile, ramele patului și pereții din vecinătatea acestuia au fost cauza unor numeroase lovituri dureroase pentru fragilitatea copiilor. Mulți dintre părinții care considerau produsele din categoria de protecții de pat ca fiind exagerări au apelat rapid la montarea acestora în urma unor accidentări ce au pus viața celui mic în pericol. Este recomandat să nu aștepți momentul în care să fii forțat să faci această achiziție sau situația în care să regreți că nu te-ai gândit mai repede la utilitatea acestor produse.

În cazul în care încă mai folosești protecțiile improvizate precum: pernele, scaunele sau plapumile, află că numeroase accidentări au fost menționate de părinți chiar în timp ce erau folosite aceste articole. Deși copiii aveau perne puse lângă ei, au suferit căzături periculoase, accidentările copiilor de 5 luni fiind des aduse în discuție în studiile de piață efectuate.

Protectii pat pentru bebeluși (P)
Protectii pat pentru bebeluși

Alege protecția potrivită dintr-o gamă bogată de oferte

Barierele pentru pat și apărătorile laterale sunt cele mai bune modalități prin care poți proteja copilul atunci când doarme sau se joacă. În plus, aceste protecții de pat sunt multifuncționale și pot fi transformate rapid într-un țarc, devenind astfel mediul potrivit de joacă pentru orice copil.

Poți opta pentru cele mai înalte bariere de protecție și pentru cele mai mari apărători laterale pentru pat, extrem de flexibile și moi. Gama variată de modele, în diverse culori și dimensiuni, cu posibilitatea de a fi reglate pe înălțime, te va ajuta să găsești cu ușurință produsul potrivit pentru copilul tău.

Bumperele împletite sunt o metodă deosebit de prietenoasă cu micuții prin aspectul cald si textura moale. Amplasează-le pe cadrul patului pentru a împiedica lovirea de ramele și colțurile acestuia, precum și căderea de la înălțime. Modelele pliabile și portabile sunt extrem de practice, putând fi transportate cu ușurință oriunde este necesar.

O garanție în plus a calității produselor din categoria de protecții pat o reprezintă certificările care le însoțesc. Toate apărătorile laterale și barierele pentru copii sunt testate de specialiști și au primit avizul mai multor instituții în ceea ce privește utilizarea în siguranță. Nu mai amâna montarea unei protecții de pat și asigură-i din timp copilului tău condițiile optime de somn și joacă.

Cookies