ARHIVA B365

Prostituţie, sub paravan de masaj erotic, într-un apartament din Capitală

În urma percheziţiei efectuate luni, într-un apartament din Sectorul 3 al Capitalei, poliţiştii au depistat trei femei, pe care le-au condus la cea mai apropiată secţii de poliţie pentru audieri.

Din cercetările efectuate de către judiciariştii bucureşteni a reieşit faptul că două dintre femei practicau prostituţia sub paravanul unui salon de masaj ce funcţiona în apartamentul percheziţionat.

Continuând verificările, poliţiştii au mai stabilit că suspectele îşi racolau clienţii prin intermediul unor anunţuri postate pe internet, prin care erau oferite servicii de masaj erotic, dar şi servicii sexuale, contra unor sume cuprinse între 100 şi 200 de lei.

Totodată, în urma acestor cercetări a mai fost stabilit şi faptul că jumătate din sumele astfel obţinute erau încasate de către cea de a treia suspectă identificată în apartament, o femeie în vârstă de 28 de ani, care ar fi pus la dispoziţie locaţia pentru practicarea prostituţiei.

Femeia care a pus apartamentul la dispoziţie pentru practicarea prostituţiei a fost reţinută de poliţiştii bucureşteni, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism şi prostituţie, cu celelate două suspecte în stare de libertate.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button