Prostituţie de pe Internet, în Bucureşti: şi păcălit, şi tâlhărit

de:
09 mart. 2011
0 Afișari
Prostituţie de pe Internet, în Bucureşti: şi păcălit, şi tâlhărit

„La data de 07.03.2011, lucrători ai Sectiei 3 poliţie – Biroul Investigaţii Criminale şi Biroul Ordine Publica i-au prins în flagrant pe I. VASILE de 19 ani, I. MARIANA de 19 ani, B. NICOLETA de 23 de ani si P. FLORENTIN de 29 de ani, toţi din Bucuresti, care prin intermediul unei pagini de internet la o rubrica de “ Matrimoniale”, atrăgeau barbaţi în vederea întreţinerii de raporturi sexuale în schimbul unor sume de bani, într-un imobil situat în sectorul 1”, arată un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Anunţul postat pe pagina de internet prezenta mai multe fotografii ale unor femei surprinse în ipostaze erotice, fotografii care, de fapt, nu aparţineau celor care au postat anunţul.

În noaptea de 07/08.03.2011, în jurul orei 02,30, I. Vasile, în timp ce se afla in imobilul mai sus mentionat, impreuna cu P. Falentin, însoţiţi de I. Mariana si B. Nicoleta, au ameninţat doi bărbaţi, deposedându-i de 2 telefoane mobile şi suma de 150 lei.

Autorii au fost conduşi la sediul Secţiei 3 Poliţie în vederea continuării cercetărilor, unde s-a stabilit faptul ca aceştia au comis la data de 07.03.2011, o altă talharie, victima fiind tot un barbat, care în urma vizualizarii aceluiasi anunt, s-a deplasat in imobilul respectiv, unde a fost acostat si ameninţat cu un cuţit şi un topor, fiind obligat să le predea cheile autotuturismului proprietate personală, parcat in fata locuintei, după care autori,i folosindu-se de chei, au patruns in interiorul maşinii de unde au sustras un telefon mobil, un MP3-Player şi o sumă de bani, mai arată Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de talharie, urmand ca autorii sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti cu propunere de arestare preventivă.

Cookies