Prosper caută chiriași pentru spațiile comerciale, la 6 luni de la incendiu. Cât vor costa și când vor fi date în folosință

05 oct. 2022
1204 Afișari
Prosper caută chiriași pentru spațiile comerciale, la 6 luni de la incendiu. Cât vor costa și când vor fi date în folosință
Prosper caută chiriași pentru spațiile comerciale, la 6 luni de la incendiu. Cât vor costa și când vor fi date în folosință / Sursă foto: b365.ro

La doar câteva luni de la incendiul ce a distrus aproape complet centrul comercial Prosper, au apărut primele anunțuri pentru închirierea mai multor spații comerciale. Acestea au apărut pe site-urile de profil, cu toate că nu au fost terminate încă lucrările.

Prosper caută chiriași pentru mai multe spații comerciale

De la finalul lunii septembrie au început deja să apară anunțurile referitoare la închirierea spațiilor comerciale în magazinul Prosper din Sectorul 5. Chiar și pe fațada clădirii, care se află încă în renovare, a fost instalat un anunț publicitar.

Centrul comercial Prosper își caută chiriași
Centrul comercial Prosper își caută chiriași / Sursă foto: b365.ro

Conform unui anunț publicat pe site-ul Storia, clădirea va fi reconstruită după noile standarde de calitate:

Clădirea se reconstruiește după noile standarde de calitate.

Etajele sunt open space, pentru ca fiecare chiriaș să beneficieze de posibilitatea de a închiria exact spațiul necesar businessului pe care îl desfășoară. Pe fiecare etaj se regăsesc două grupuri sanitare, cu mai multe cabine fiecare. De asemenea, există trei terase cu puncte de acces inclusiv din spațiile comune (acces din culoar).

Vor fi disponibile locuri de parcare pe laturile celor două deschideri ale clădirii și pe latura din spate.

Cât costă și de când vor fi date în folosință

Reconstruirea clădirii va fi gata în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, după cum este precizat în anunțurile de închiriere.

Prețul pentru închirierea unui spațiu în centrul comercial Prosper diferă în funcție de dimensiunea acestuia. Astfel că:

  • Un spațiu cu o suprafață utilă de 200 m² costă: 4.350 de euro/lună,
  • Un spațiu cu o suprafață utilă de 100 m² costă: 2.200 de euro/lună.

Centrul comercial Prosper a fost distrus în luna martie de un incendiu ce a afectat mai bine de 1.200 de mp. Pentru lichidarea acestuia, la fața locului au fost prezente 27 de autospeciale de stingere, 6 autoscări, 2 echipaje de descarcerare și 8 ambulanțe.

Cookies