Propunerea premierului privind numirea lui Silaghi la Transporturi va fi transmisă luni la Cotroceni

de:
22 iul. 2013
1 Afișari
Propunerea premierului privind numirea lui Silaghi la Transporturi va fi transmisă luni la Cotroceni

Sambata seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, seful Executivului a spus ca va transmite la Cotroceni propunerea ca Ovidiu Silaghi sa fie ministru al Transporturilor, informează Hotnews.

„O sa trimit la Cotroceni propunerea cu dl Silaghi de a fi ministru al Transporturilor, dupa care presedintele, nu stiu in ce termen, va trebui sa se pronunte”, a precizat premierul. El arata ca decizia presedintelui tarii, comunicata liderului liberalilor, Crin Antonescu, de a-l mentine interimar la Ministerul Transporturilor pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa este „un joc politic a la Traian Basescu, dar extrem de neserios”.

„Daca (presedintele – n.r.) il va respinge pe dl Silaghi, conform deciziei Curtii Constitutionale trebuie sa spuna si de ce”, a adaugat primul-ministru. Liderul liberalilor, Crin Antonescu, a declarat sambata seara ca presedintele Traian Basescu i-a spus ca il lasa pe premierul Victor Ponta interimar la Ministerul Transporturilor pentru a finaliza privatizarea CFR Marfa.

Cookies