Proprietarul Ferrari a fost în București și s-a plimbat cu Dacia. „Și i-a plăcut. Avem șofer, Dacia cu șofer”

12 nov. 2023
304 Afișari
Proprietarul Ferrari a fost în București și s-a plimbat cu Dacia. „Și i-a plăcut. Avem șofer, Dacia cu șofer”
Sursa foto: Motor1

Piero Ferrari, patronul companiei care îi poartă numele și care produce unele dintre cele mai celebre mașini de lux, a povestit la Digi FM cum vine des în România și petrece mult timp în București cu prietenii soției sale, Romina Gingașu. Deși este miliardar, bărbatul nu a simțit nevoia să epateze în Capitală cu un bolid din colecția sa impresionantă, dând dovadă de modestie. El și soția sa au mers prin București într-o Dacia… cu șofer!

Piero Ferrari, proprietarul companiei Ferrari, cunoscută în toată lumea pentru mașinile sale legendare, s-a plimbat prin București pe bancheta unei Dacii Sandero, în ciuda averii sale de circa 5 miliarde de euro. Piero, în vârstă de 78 de ani, este căsătorit cu românca Romina Gingașu, și a povestit în cadrul unei emisiuni la Digi FM faptul că vine des în România, că îi place atmosfera de aici și că are prieteni la care ține pe care i-a cunoscut prin intermediul soției sale.

Proprietarul Ferrari a fost în București și s-a plimbat cu Dacia. „Și i-a plăcut. Avem șofer, Dacia cu șofer”

Piero Ferrari a povestit cum în perioada în care vizitează România împreună cu soția sa este dedicată relaxării, în timp ce perioada în care cei doi se află în Italia este dedicată gestionării afacerii.

„Aveți atât de multe restaurante, atât de multe locuri în care să stai, să te bucuri. Îmi plac foarte mult. Îi avem pe prietenii Rominei. Suntem prieteni și sunt foarte fericit să vin și să mă bucur de weekend-uri foarte frumoase”

În ciuda averii sale, Piero Ferrari a decis să se plimbe „sub radar” prin București, astfel că și-a cumpărat o mașină care nu sare în ochii trecătorilor, un autoturism Dacia Sandero negru.

„Da, mi-am cumpărat o Dacia și acum o lună chiar eram în București, cu Piero, cu Dacia. Și i-a plăcut. Avem șofer, Dacia cu șofer”, a povestit soția sa, Romina Gingașu.

Piero Ferrari este singurul fiu în viață al lui Enzo Ferrari, fondatorul companiei Ferrari

Piero Ferrari, ajuns la vârsta de 78 de ani, este singurul fiu în viață al lui Enzo Ferrari, fondatorul companiei de automobile Ferrari și are o avere estimată la 5 miliarde de euro. Piero s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse cu românca Romina Gingașu în 2021, după ce au fost un cuplu timp de 15 ani.

CITEȘTE ȘI

Accident grav în Teleorman. Un bărbat de 35 de ani din București a murit după ce a intrat frontal cu mașina într-un copac

Doi elevi de la un liceu din București s-au bătut în pauză, iar unul dintre ei l-a amenințat chiar pe profesorul care îi despărțea

O adolescentă de 13 ani din București a dispărut de acasă. Polițiștii cer ajutorul populației

Cookies