ARHIVA B365

Proprietarul City Grill vrea să preia un competitor

Pe lista de investiţii a lui Petrescu se numără şi un nou restaurant City Grill în Centrul Vechi pe strada Covaci, în locul fostului magazin de mobilă Euro­pean Heritage, scrie zf.ro.

Deşi Dragoş Petrescu şi-a concentrat cea mai mare parte a reţelei în zona Centrului Istoric al Capitalei, în prezent acesta se uită şi la alte zone precum Piaţa Roma­nă – Piaţa Amzei, unde s-au dezvoltat mai multe localuri. „Mă gân­desc să merg şi eu cu un local City Grill”, a spus proprietarul City Grill.

Petrescu a închis recent pe Magheru, în apropiere de Piaţa Romană, o cafenea City Cafe şi spune că această arteră a suferit o scădere importantă de trafic. „Mai mult, cafenelele sunt mult mai greu de administrat deşi iniţial poate părea facil pentru că şi investiţia e mai mică. Poate fi o capcană de profitabilitate”, a explicat Petrescu.

În acest context, omul de afaceri se va concentra pe dezvoltarea de restaurante, cum este cazul City Grill pentru care a dezvoltat un nou meniu, Trattoria Buongiorno, Hanu’ Berarilor şi Caru’ cu Bere.

Petrescu, care administrează 14 localuri cu afaceri de 16 milioane euro anul trecut, caută şi să cumpere unu sau mai mulţi competitori de pe piaţa restaurantelor în încercarea de a se extinde într-un ritm mai alert. „Ne uităm în piaţă şi ne gândim să achiziţionăm un competitor pentru a creşte mai rapid.”


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button