ARHIVA B365

Proprietarii unor magazine de lux au investit 350.000 euro într-un restaurant în zona Ateneului

„Avem multe vinuri şi produse pentru restaurant (din magazinele pe care le deţine – n.red.), practic toată materia primă, pe care o putem arăta odată cu această deschidere”, a declarat Cristian Preotu, pentru ZF.

Proprietarul restaurantului estimează că după un an de funcţionare localul ar trebui să genereze venituri de 750.000 de euro. Acesta este al doilea proiect din 2013 al omului de afaceri, după ce în primăvară a deschis, în zona Floreasca, The Whisky Shop, primul magazin de whisky premium din România.

Preotu operează acum şase magazine Comtesse du Barry, măcelăria de lux La Boucherie Française, iar de săptămână viitoare şi restaurantul Le Bistrot Français. El aşteaptă anul acesta afaceri de 5 milioane euro.

Vezi aici: Cum arăta măcelăria cu carne de 1.700 lei kg FOTOGALERIE

               Barul unde un pahar cu vin costă 850 de lei FOTOGALERIE

               Un nou magazin gastronomic de lux în cartierul Primăverii

               În 6 luni s-au cumpărat 200 kg de carne la 1.800 lei/kg


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button