Proprietarii Bordello mai deschid un local pe Șelari, în care spun că au investit un milion de euro

de:
22 oct. 2013
9 Afișari
Proprietarii Bordello mai deschid un local pe Șelari, în care spun că au investit un milion de euro

Compania Mondy’s Management Services, care deţine pe piaţa locală barul Bordello Pub din centrul vechi şi restaurantul Phil din nordul Capitalei, a investit 1 milion de euro în deschiderea unui nou local în inima Bucureştiului, Re:public. Noul local, împărţit în braserie şi berărie, ocupă o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi – pe două niveluri – într-o clădire reconstruită complet anul trecut, amplasată pe strada Şelari, la numărul 16. Oprea Bebi, directorul de operaţiuni şi de dezvoltare al grupului, spune că este vorba de o chirie, nu de un spaţiu în proprietate, astfel că investiţia reprezintă doar banii cheltuiţi pe amenajare. Re:public – atât zona de braserie, cât şi de berărie – are un total de 500 de locuri, scrie zf.ro.

Compania Mondy’s Management Services este controlată în mod egal de trei antreprenori locali – Biltz Viorel, Melinte Nicolae Virgil şi Robasciuc Dan-Mircea – potrivit datelor de la Registrul Comerţului. Potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe, compania are afaceri de 370.000 de lei, însă Oprea Bebi spune că aceasta este compania care se ocupă doar de administrarea businessurilor, fiecare local fiind întregistrat la rândul său pe o companie separată. El nu a precizat numele acestor companii. Astfel, Bordello Pub și Phil au, potrivit lui, afaceri de peste 2 milioane de euro. Bordello Pub este de altfel unul dintre barurile cele mai cunoscute din centrul vechi şi are afaceri de peste 1 milion de euro, potrivit datelor ZF.

În februarie, compania a deschis Mulanruj, deasupra barului Bordello. 

Mulanruj Dining Theatre este amplasat la etajul întâi al clădirii unde este amplasat şi Bordello, pe strada Şelari, 9-11.

În cadrul aceleiaşi clădiri există Bordello’s Pub (un pub cu 60 de locuri la mese şi 40 de locuri la bar şi tejghea), Bordello’s Library Bar (un local de cocktail cu 70 de locuri aflat la etajul 1 al clădirii) şi Bordello’s Boudoir (club pentru 200 de persoane aflat la subsolul clădirii), arată zf.

Mulanruj Dining Theatre ofertă spectacole de cabaret, burlesque, magie, teatru, echilibristică, acrobaţie şi dresaj de animale. În acelaşi loc persoanele pot să ia şi masa.

Potrivit datelor ZF Bordello este unul dintre barurile din Centrul Istoric cu cele mai mari venituri, peste 1 mil. euro anual.

 

 

Cookies