BAZAR

Promoţie la ultimele bilete la show-ul lui Dylan Moran: La 3 bilete cumpărate primiţi unul gratuit

„Pentru ca show-ul lui Dylan Moran se apropie de sold-out, organizatorii lanseaza o promotie pentru putinele bilete ramase: la 3 bilete achizitionate cel de-al patrulea este oferit gratuit! Promotia este valabila doar pe www.MyTicket.ro, in zilele de 3 si 4 octombrie. In ziua evenimentului biletele vor putea fi cumparate doar de la cinematograful Scala, in limita stocului disponibil, la pretul de 125 lei”, informează organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Spectacolul de la Cinematograful Scala este primul eveniment sustinut de Dylan Moran in Romania, acesta fiind programat sa inceapa la ora 20:00, cand Costel, unul din pionierii stand-up-ului romanesc va deschide seara cu un show special. Accesul in sala va fi posibil incepand cu ora 19:00, organizatorii recomandand spectatorilor sa vina in timp util pentru a evita posibilele aglomerari de la usile de acces. In zona de eveniment nu va fi permisa intrarea cu aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), sau aparate de inregistrare audio-video.

Show-ul va fi structurat in doua parti, fiecare a cate 35 de minute, cu 20 minute pauza, toti spectatorii fiind rugati sa isi pastreze biletele pe tot parcusul evenimentului, daca doresc sa iasa din cinematograf, pentru a putea reveni in zona de spectacol. Show-ul se va desfasura integral in limba engleza.

Dylan Moran, supranumit de jurnalistii de la Le Monde drept „cel mai bun performer de stand-up comedy in viata” va fi prezent pe data de 8 octombrie la Cinematograful Scala din Bucuresti, evenimentul fiind organizat de Livehouse Comedy.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button