Promisiunile Gabrielei Firea pentru bucureșteni, după ce a devenit candidata PSD la PMB. Pe scurt, o să fie oraș superb. Și dorința împlinită a lui Nicușor Dan

23 apr. 2024
747 afișări
Promisiunile Gabrielei Firea pentru bucureșteni, după ce a devenit candidata PSD la PMB. Pe scurt, o să fie oraș superb. Și dorința împlinită a lui Nicușor Dan
Promisiunile Gabrielei Firea pentru bucureșteni, după ce a devenit candidata PSD la PMB. Pe scurt, o să fie oraș superb. Și dorința împlinită a lui Nicușor Dan | Sursa foto: Gabriela Firea/Facebook

După ce a devenit candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea a avut două interacțiuni cu oamenii (și electoratul) în locul preferat de politicieni pentru a ne vorbi: Facebook.

Dimineață, a postat un „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe și acatistul aceluiași sfânt (plus o poză cu o icoană).

Câteva ore mai târziu, i-a dat share lui Marcel Ciolacu, șeful de la partid care a pus o poză cu ei doi și a anunțat că doamna Firea cea bătăioasă intră în bătălia pentru București.

Promisiunile Gabrielei Firea pentru bucureșteni, după ce a devenit candidata PSD la PMB. Pe scurt, o să fie oraș superb. Și dorința împlinită a lui Nicușor Dan
Sursa foto: Marcel Ciolacu/Facebook

Firea: Vom avea din nou cele mai mari investiții în școli, transport, termoficare, spitale,…………………

Cu ocazia acestui share, candidata PSD la funcția pe care a deținut-o anterior lui Nicușor Dan le promite bucureștenilor că, dacă o aleg primar general al Capitalei, orașul o să fie superb:

Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în școli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură.

Și domnul Ciolacu zice frumos de doamna Firea, pe care o consideră azi „soluția corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ!”

Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București! Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă. 

Și-o dorință împlinită de-a lui Nicușor Dan

Cu ocazia retragerii candidaturii la PMB a domnului Cătălin Cristoiu de către PNL+PSD și înlocuirii lui cu doamna Firea (PSD) și domnul Burduja (PNL), putem considera că o dorință de-a actualului primar (simultan candidat) Nicușor Dan tocmai se împlinește, căci domnia sa zicea mai deunăzi următoarele:

Cu Gabriela Firea mi-ar fi plăcut să am o dezbatere, pentru că putem să comparăm ce a făcut domnia sa în patru ani şi jumătate cu ce am făcut eu în trei ani şi jumătate.

Dezbateri ne-ar plăcea și nouă să mai avem, dar au cam apus vremurile în care candidații se încumetau la războială electorală față-n față. Acum se înfruntă de la distanță, safe în postări pe FB și, eventual, în tricouri cu scris.

Pe tema ultimelor 24 de ore electorale și agitate din București, poate vrei să mai citești și:

Cookies