Promenada Mall organizează cursuri de educație financiară gratuite pentru copii și adulți

04 sept. 2021
185 Afișari
Promenada Mall organizează cursuri de educație financiară gratuite pentru copii și adulți
Promenada Mall organizează cursuri de educaţie financiară gratuite pentru copii și adulți

Dacă până acum mergeam în mall doar să cheltuim bani, Promenada Mall a anunțat recent că organizează cursuri de educației financiară gratuite, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Vezi care sunt condițiile și cum te poți înscrie la aceste cursuri.

Promenada Mall a anunțat recent că organizează o serie de cursuri de educație financiară gratuite pentru copii între 7 şi 14 ani şi pentru adulţi. Acestea vor fi derulate prin programul FLiP Şcoala de Bani, conform unei informări făcută de Promenada Mall.

Curusuri de educație financiară gratuite până duminică, 19 septembrie

Conform anunțului, cursurile au loc până în data de 19 septembrie, într-un spaţiu special amenajat de la nivelul 1 al centrului comercial.

Mai mult, la finalizarea cursurilor, organizatorii spun că participanţii pot planifica strategii de creştere a veniturilor, să înveţe şi să pună în practică modalităţi de economisire, să realizeze propriul plan financiar şi să înveţe să facă cumpărături inteligente. Mai mult, li se promite că vor învăța să facă faţă tentaţiilor.

Atelier de educație financiară alături de economistul Iancu Guda

Un punct de maxim interes în programul FLiP Şcoala de Baniîl reprezintă atelierul de educaţie financiară organizat împreună cu economistul Iancu Guda, în data de 9 septembrie 2021, începând cu ora 18:00, în care vor fi prezentate cele 10 principii ale prosperităţii descrise în detaliu de autor în noua lui carte.Inițiativa Promenada Mall dorește creşterea coeficientului de educaţie financiară a românilor, prin intermediul trainerilor care efectuează cursurile.

Ce este Școala de Valori

Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit, înfiinţată în 2009, care îi îndrumă pe tineri să-şi antreneze potenţialul, astfel încât să-şi dezvolte atitudini şi comportamente prosociale, care să îi ajute în viaţă, la şcoală şi în carieră, spun aceștia într-o prezentare.

Misiunea organizației este aceea de a facilita un proces de conştientizare şi ghidare a tinerilor prin educaţie centrată pe valori, pentru ca aceştia să devină creatorii propriilor lor vieţi.

Şcoala de Valori oferă tinerilor şi profesorilor lor experienţe de dezvăţare a convingerilor şi comportamentelor disfuncţionale şi reînvăţarea unor noţiuni care pun accentul pe identificarea potenţialul individual, dezvoltarea competenţelor pentru viaţă şi creşterea abilităţii de a lucra colaborativ, multidisciplinar şi multigeneraţional pentru a transforma societatea actuală într-una centrată pe valori sănătoase, arată organizatorii proiectului.

Cookies