Proiectul rezidenţial New Town din Capitală a vândut 58 de apartamente de la începutul anului

de:
13 aug. 2016
2 Afișari
Proiectul rezidenţial New Town din Capitală a vândut 58 de apartamente de la începutul anului

Adval Asset Management, compania care administrează activele imobiliare ale moşternitorilor omului de afaceri Dinu Patriciu, a vândut în prima jumătate din acest an 16 apartamente din prima fază a proiectului şi alte 42 de unităţi din faza a doua, notează economica.net.

„În ultimele luni, un procent important dintre chiriaşi au decis să cumpere apartamentele şi locurile de parcare, devenind proprietari”, se arată în anunţul Adval Asset Management.

Anul trecut, compania a vândut 52 de apartamente din proiectul New Town. Preţurile au fost reduse considerabil. Spre exemplu, pentru un apartamente de cinci camere, de tip duplex, preţul a fost redus de la 279.000 de euro, la 209.000 de euro.

Ansamblul New Town se află în apropierea staţiilor de metrou Dristor 1 şi Dristor 2 şi are un total de 651 de locuinţe. Prima fază a proiectului, cu un total de 316 apartamente a fost finalizată în 2009. În 2010, omul de afaceri Dinu Patriciu, care avea o participaţie de 50% din proiect, a preluat integral ansamblul, împreună cu alte 10 proiecte imobiliare, ce făceau parte din portofoliul fondului de investiţii britanic Fabian.

Cookies